Λόπεζ – Άφλεκ: Διατηρούν «φιλικές» σχέσεις παρά τον χωρισμό – Βλέπονται κάθε λίγες μέρες

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ διατηρούν «φιλικές σχέσεις» παρά τα σύννεφα στον γάμο τους και βλέπουν ο ένας τον άλλο κάθε λίγες μέρες

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ διατηρούν καλές σχέσεις παρά τον επώδυνο χωρισμό τους και την ώρα που καλά πληροφορημένες πηγές είπαν στο PEOPLE ότι το ζευγάρι πουλά το σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί δημοσίως στις 2 Ιουνίου, όταν φωτογραφήθηκαν να παρακολουθούν τον αγώνα μπάσκετ του 12χρονου γιου του Άφλεκ, Σάμουελ, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, πριν συναντήσει τη γιαγιά του και μητέρα του Άφλεκ, Κρις Αν Μπολντ. «Είναι καλό σημάδι ότι ήταν μαζί στο παιχνίδι», είπε μια άλλη πηγή στο PEOPLE για την παρουσία του Άφλεκ και της Λόπεζ στην αθλητική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε επίσης η πρώην σύζυγος του Άφλεκ και μητέρα του Σάμιουελ, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η τελευταία ενημέρωση για τη σχέση του διδύμου έρχεται αφότου μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι πουλάνε την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς στην οποία ζούσαν μαζί από τον Ιούνιο του 2023. Η 54χρονη Λόπεζ και ο Άφλεκ, 51 ετών, αγόρασαν το σπίτι των 61 εκατομμυρίων δολαρίων την άνοιξη του 2023.

Σύμφωνα με πολλές πηγές, η Λόπεζ ζει αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο ακίνητο, ενώ ο Άφλεκ μένει σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι λίγα μίλια μακριά ενώ γυρίζει την ταινία του The Accountant 2. Το Σάββατο, 8 Ιουνίου, η Λόπεζ απαθανατίστηκε όταν έφτασε μόνη της στο Giorgio Baldi στο Λος Άντζελες φορώντας ένα πλεκτό φόρεμα και τα δαχτυλίδια του γάμου και των αρραβώνων της.

Η ποπ σταρ ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία «This Is Me… Live» για να πάρει «άδειονα είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της». «Είμαι απόλυτα στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα. Να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο», έγραψε η Λόπεζ σε δήλωση προς τους θαυμαστές της στον ιστότοπό της OntheJLo.

Πηγή

The post Λόπεζ – Άφλεκ: Διατηρούν «φιλικές» σχέσεις παρά τον χωρισμό – Βλέπονται κάθε λίγες μέρες first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Καθησυχαστικός ο Άκης Τσελέντης για τους δύο σεισμούς στην Κρήτη: «Κανένας λόγος ανησυχίας»

Ρωσικά πολεμικά πλοία έφτασαν στη Βενεζουέλα

Τι γίνεται όταν μια πολυβραβευμένη κουζίνα ανοίγει τις πόρτες σε δυο άμπαλους youtuber; Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More