Επιστήμονες του Χάρβαρντ μιλούν για «μυστικές βάσεις» εξωγήινων στη Γη και για «αόρατο πολιτισμό»

Ποιες περιοχές αναφέρονται στη νέα μελέτη – Η ιαπωνική Ατλαντίδα και το Τρίγωνο της Αλάσκας 

Το μυστήριο των UFO μπορεί να είναι αποτέλεσμα ενός προηγμένου «αόρατου πολιτισμού» που ζει στη Γη ανάμεσά μας, λένε επιστήμονες του Χάρβαρντ, καθώς αποκαλύπτουν πού θα μπορούσαν να βρίσκονται οι μυστικές τους βάσεις.

Σε μια νέα ερευνητική εργασία, ειδικοί εκτιμούν ότι υπάρχει μία στις 10 πιθανότητες η πραγματική λύση στο μυστήριο των UFO να είναι «κρυπτοδιαστημική», που σημαίνει ότι ανήκουν σε ένα προηγμένο είδος που κρύβεται στη Γη.

‘Αν και αυτή η ιδέα μπορεί να ακούγεται απίθανη σε πρώτη ακρόαση, πολλοί παρατηρητές έχουν πειστεί ότι είναι τουλάχιστον πιθανή’, γράφει η ομάδα στη νέα μελέτη της, ‘όχι μόνο επειδή ολόκληρες εκτάσεις του πλανήτη μας παραμένουν ουσιαστικά ανεξερεύνητες και αχαρτογράφητες’.

Τι συμβαίνει κάτω από τη θάλασσα;

Όπως αναφέρει η Daily Mail, με το 80% των ωκεανών μας να μην έχει χαρτογραφηθεί και να αποκαλύπτονται ακόμη αρχαία μυστήρια όπως η Yonaguni Jima, η «ιαπωνική Ατλαντίδα», για να μην αναφέρουμε τα ανεξερεύνητα σπήλαια και τη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, υποστηρίζουν ότι υπάρχει άφθονος χώρος για έναν «αθόρυβο» πολιτισμό.

‘Αν ένα άλλο ευφυές είδος είχε κατοικήσει τη Γη (ή τον Άρη) πολύ πριν από τον Homo sapiens, είναι πιθανό να μην είχαμε ιδέα’, σημειώνουν στο άρθρο τους, το οποίο πρόκειται να δημοσιευτεί στο περιοδικό Philosophy and Cosmology τον ερχόμενο Ιούνιο.

Το έργο είναι μια συνεργασία μεταξύ επιστημόνων που προσπάθησαν ανεξάρτητα να διασφαλίσουν ότι όλες οι βιώσιμες θεωρίες εξετάζονται για το μυστήριο των ΑΤΙΑ, για το οποίο έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια αποχαρακτηρισμού από την αμερικανική κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες. Το Κογκρέσο, το Πεντάγωνο και άλλοι στην κυβέρνηση αναφέρονται πλέον πιο συχνά στα UFO ως UAP για τα «αγνώστου ταυτότητας εναέρια (ή ανώμαλα) φαινόμενα».

Ποιες περιοχές αναφέρονται στη νέα μελέτη

Πολλές περιοχές στη Γη αναφέρονται στη νέα μελέτη ως αξιόλογοι υποψήφιοι για τη διερεύνηση των πιθανοτήτων ύπαρξης μιας μυστικής βάσης ενός «κρυπτοεδαφικού» είδους.

Μια περιοχή, που ονομάστηκε «Τρίγωνο της Αλάσκας», είναι μια απομακρυσμένη και αραιοκατοικημένη περιοχή μεταξύ των πόλεων Anchorage, Juneau και Utqiagvik, την οποία οι συγγραφείς περιέγραψαν ως «ένα εξέχον “hotspot” για UAP [UFOs], καθώς και για άλλες παραδοξότητες»

Το τρίγωνο, σημείωσαν, υπήρξε το σημείο μηδέν για πάνω από 20.000 ανεξήγητες εξαφανίσεις από τη δεκαετία του 1970, πέρα από την προτίμησή του για τις εμφανίσεις UFO.Πιο συγκεκριμένα, οι ερευνητές επεσήμαναν μια σειρά από ενδιαφέροντα αρχαιολογικά ευρήματα που υποδηλώνουν την ύπαρξη αρχαίων πολιτισμών που όχι μόνο θα προϋπήρχαν οποιουδήποτε γνωστού εξελιγμένου είδους, αλλά μπορεί να υπάρχουν ακόμη κρυμμένοι.

Περιέγραψαν μια τεράστια βυθισμένη πέτρινη δομή που ανακαλύφθηκε από έναν δύτη στα ανοικτά των ακτών της Yonaguni Jima στην Ιαπωνία και που ορισμένοι θαλάσσιοι γεωλόγοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι τα απομεινάρια μιας πυραμίδας 5000 ετών από μια ιαπωνική Ατλαντίδα.

Απομένουν επίσης να εξερευνηθούν κατοικήσιμες υπόγειες περιοχές, ορισμένες από τις οποίες διαθέτουν τις κατάλληλες συνθήκες για να υποστηρίξουν τη ζωή.

‘Η εσωτερική δομή της Γης εξακολουθεί να είναι ως επί το πλείστον ένα μυστήριο’, έγραψε η ομάδα. ‘Για παράδειγμα, πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι η μεταβατική ζώνη του μανδύα (255 έως 410 μίλια κάτω από το έδαφος) λειτουργεί ως μια μεγάλη δεξαμενή νερού’.

Υπέθεσαν ότι είναι απολύτως πιθανό ότι εκατοντάδες μίλια κάτω από την ανθρωπότητα «ένα άλλο είδος ανθρωποειδών, ή ακόμη και ένας κλάδος του Homo sapiens, θα μπορούσε να έχει προσαρμοστεί για να ζει υπόγεια», αν και πιθανότατα θα μας έμοιαζε ελάχιστα.

Εκπληκτικές φωτογραφίες που τράβηξε ο Luis Guerra, κάτοικος της πόλης Atlixco στο κεντρικό Μεξικό, πέρυσι, τροφοδότησαν παρόμοιες εικασίες για μια κρυφή βάση UFO κάτω από το ηφαίστειο Popocatépetl της χώρας, το οποίο έχει γίνει hot spot για UFO.

Πηγή

The post Επιστήμονες του Χάρβαρντ μιλούν για «μυστικές βάσεις» εξωγήινων στη Γη και για «αόρατο πολιτισμό» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Νότια Κορέα: Πάνω από 1.000 κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης από πιάτο σχολικών γευμάτων

Γονείς προσπάθησαν να πουλήσουν το μωρό τους για να αγοράσουν ένα σπίτι

Σεισμός τώρα 3,1 στη Φλώρινα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More