Αμοργός: Θρίλερ με την εξαφάνιση Αμερικανού τουρίστα – Τα κινητά θα δείξουν πού μπορεί να βρίσκεται

Από το πρωί της Τρίτης αγνοείται Αμερικανός τουρίστας στην Αμοργό που πήγε για πεζοπορία και δεν γύρισε ποτέ – Ανοίγουν τα κινητά του

Νέο θρίλερ με εξαφάνιση τουρίστα σε νησί της Ελλάδας. Εδώ και λίγες ώρες έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 59χρονου υπήκοου Αμερικής και Γαλλίας που έκανε τις διακοπές του στην Αμοργό.

Στις 7.05 το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου ξεκίνησε πεζοπορία από την Αιγιάλη ακολουθώντας ένα χαρακτηρισμένο μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα, με ενδεικτικό χρόνο διαδρομής, σύμφωνα με πινακίδα, τις 4 ώρες και 5 λεπτά. Οι ώρες περνούσαν δίχως ο άνδρας να δώσει σημάδια ζωής με αποτέλεσμα ο φίλος που τον φιλοξενούσε στις Κυκλάδες να ανησυχήσει και να σπεύσει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνισή του.

Αστυνομικοί του Α.Σ. Αμοργού σε συνεργασία με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και Εθελοντών Διασωστών ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, δίχως μέχρι τώρα να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το Α.Τ. Νάξου εστάλη αίτημα προς Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό των δυο κινητών τηλεφώνων που είχε στην κατοχή του ο 59χρονος, με τις αρχές να ευελπιστούν ότι εφόσον οι συσκευές δεν έχουν απενεργοποιηθεί ή έχουν υποστεί φθορά, θα δείξουν την την τοποθεσία του άνδρα.

Πηγή

The post Αμοργός: Θρίλερ με την εξαφάνιση Αμερικανού τουρίστα – Τα κινητά θα δείξουν πού μπορεί να βρίσκεται first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Συναγερμός στις Βερσαλλίες – Εκκενώνεται το παλάτι

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψήφισαν «7» την εισήγηση για Κεντρική Επιτροπή

Σε κλίμα συγκίνησης το «τελευταίο αντίο» στον Σταύρο Δέμο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More