Τρόμος στο Όρεγκον των ΗΠΑ: Ταύρος πήδηξε από την αρένα και όρμησε σε θεατές (vid)

Από την επίθεση του ταύρου προκλήθηκαν τρεις τραυματισμοί

Αντιμέτωποι μ’ ένα απίστευτο θέαμα ήρθαν οι θεατές σε ροντέο στο Όρεγκον των ΗΠΑ το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ένας ταύρος «δραπέτευσε» από την αρένα και τρέχοντας ανεξέλεγκτος βρέθηκε στο σημείο των κερκίδων. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τρεις θεατές, ανάμεσά τους ένας αναπληρωματικός σερίφης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μεταφορά των δύο τραυματισμένων στο νοσοκομείο.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 10 μ.μ. το Σάββατο, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους της εκδήλωσης, όταν ένας ταύρος που συμμετείχε στο αγώνισμα, πήδηξε τον φράχτη της αρένας και έτρεξε έξω από τον χώρο για να βρεθεί στο σημείο που φυλάσσονται τα άλλα ζώα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Sisters Rodeo.

Βίντεο από το περιστατικό κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο φαίνεται ο ταύρος να ορμά σ’ έναν θεατή και να τον σηκώνει δύο φορές από το έδαφος.

«Οι επαγγελματίες κτηνοτρόφοι του ροντέο ανταποκρίθηκαν γρήγορα για να περιορίσουν με ασφάλεια τον ταύρο», ανέφεραν οι διοργανωτές της εκδήλωσης στην ανακοίνωση. Ο υπολοχαγός Jayson Janes, από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Deschutes, δήλωσε στο ABC News ότι ο βοηθός του σερίφη υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό ενώ έτρεχε πίσω από τον ταύρο, όταν εκείνος δραπέτευσε. Δεν ήταν σαφές πώς τραυματίστηκε το τρίτο άτομο στη συμπλοκή.

Το Sisters Rodeo συνεχίστηκε με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις την Κυριακή, όπως είχε προγραμματιστεί.

*Με πληροφορίες από abc

Πηγή

The post Τρόμος στο Όρεγκον των ΗΠΑ: Ταύρος πήδηξε από την αρένα και όρμησε σε θεατές (vid) first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More