Η Χαμάς χαιρετίζει το ψήφισμα του ΣΑ του ΟΗΕ για κατάπαυση πυρός στη Λωρίδα της Γάζας

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών υπερψήφισε την πρόταση των ΗΠΑ για μόνιμη κατάπαυση του πυρός και απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα.

Η Χαμάς χαιρέτισε την υιοθέτηση ψηφίσματος από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που υποστηρίζει την αμερικανικό σχέδιο για την κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, διαμηνύοντας πως είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τους μεσολαβητές σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των όρων της συμφωνίας.

Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα «χαιρετίζει το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας» και «επιθυμεί να επιβεβαιώσει την προθυμία του να συνεργαστεί με τους αδελφούς μεσολαβητές για την έναρξη έμμεσων διαπραγματεύσεων σχετικά με την εφαρμογή των όρων» της συμφωνίας, αναφερόμενη στην οριστική κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας και την πλήρη αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τον θύλακα.

Πηγή

The post Η Χαμάς χαιρετίζει το ψήφισμα του ΣΑ του ΟΗΕ για κατάπαυση πυρός στη Λωρίδα της Γάζας first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η πολιτική δύση του Λευτέρη Αυγενάκη – Το «ένοχο» παρελθόν ανάρμοστων συμπεριφορών του

Νίκος Ανδρουλάκης: «Το “επιτελικό κράτος” είναι μια κλειστή ομάδα εξουσίας»

Δεν χρειάζομαι κανέναν για να είμαι καλά. Μονάχα εμένα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More