Ηλεία: Ώρες αγωνίας για την 11χρονη Βασιλική – Το μυστηριώδες αυτοκίνητο που κατέγραψαν οι κάμερες

Τα ίχνη της ανήλικης χάθηκαν ενώ επέστρεφε στο σπίτι της

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ηλεία για τον εντοπισμό της 11χρονης Βασιλικής, η οποία εξαφανίστηκε χθες Κυριακή (9/6) από τη Μυρτιά.

Όπως ανέφερε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μιλώντας στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», το απόγευμα της Κυριακής ήταν μαζί στην αυλή του σπιτιού τους και έπλεναν το αυτοκίνητο. Όταν τελείωσαν η μικρή της είπε ότι θα πήγαινε στο σπίτι του παππού της, που βρίσκεται σε μια απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι τους.

Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν καθώς η 11χρονη δεν επέστρεψε σπίτι με τους γονείς να σπεύδουν στην αστυνομία και να δηλώνουν την εξαφάνισή της. Οι αστυνομικοί όλη τη νύχτα αναζητούσαν έστω κι ένα σημάδι της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα, κάμερες κλειστού κυκλώματος από ένα κατάστημα με γεωπονικά είδη στην πλατεία του χωριού, έχει καταγράψει το κορίτσι έξω από τον φούρνο.

«Η κάμερα δείχνει την κόρη μου έως τις 22:30 έξω από τον φούρνο. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο με μαργαρίτες και λευκές παντόφλες. Τα μαλλιά της τα είχε κοτσιδάκια. Η κάμερα την έχει καταγράψει να φεύγει και να κατευθύνεται προς το σπίτι μας, αλλά το παιδί δεν ήρθε ποτέ εδώ», είπε η μητέρα.

Η αστυνομία έδειξε επίσης στους γονείς της 11χρονης ένα νέο βίντεο, που δείχνει ένα άγνωστο αυτοκίνητο να κινείται με αργή κατεύθυνση και μετά από λίγο να αναπτύσσει ταχύτητα, ενώ η μικρή φαίνεται να πηγαίνει από πίσω του τρέχοντας. Το σημείο, όπου έχει καταγραφεί το παιδί είναι αρκετά ερημικό. Οι γονείς δεν μπόρεσαν να διακρίνουν το χρώμα, αλλά ούτε και τον αριθμό κυκλοφορίας και το μόνο που ξεχώρισαν είναι ότι ήταν επιβατικό ΙΧ.

Η μητέρα τέλος είπε ότι η μικρή δεν είχε κινητό τηλέφωνο, ούτε λογαριασμούς στα social media. Οι πρώτες ώρες της εξαφάνισης θεωρούνται κρίσιμες για τον εντοπισμό του παιδιού και οι γονείς της 11χρονης έκαναν έκκληση μέσω της εκπομπής σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές.

Πηγή

The post Ηλεία: Ώρες αγωνίας για την 11χρονη Βασιλική – Το μυστηριώδες αυτοκίνητο που κατέγραψαν οι κάμερες first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Λαμία: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Εύβοια

Τι είναι ο ναρκισσισμός; 

Μέγας γύπας σε ανεκδοτάρα: Το τούμπανο και το μαργαριτάρι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More