Τραγωδία στην Κρήτη: Άφησαν την τελευταία τους πνοή ενώ έκαναν διακοπές

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά αιφνιδίων θανάτων – Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές για δύο άνδρες

Με διαφορά λίγης ώρας κατέληξαν δύο άνδρες και πιο συγκεκριμένα ένας Ρουμάνος και ένας Ουκρανός στα δωμάτιά των ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει, στην Γεωργιούπολη Χανίων.

Ειδικότερα, πρόκειται για δύο διαφορετικά περιστατικά και πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο 70χρονος τουρίστας από τη Ρουμανία εντοπίστηκε νεκρός από τη σύζυγό του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Παρά το γεγονός ότι η αντίδρασή της ήταν άμεση και κινητοποιήθηκε η διεύθυνση του ξενοδοχείου και οι αρχές, δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα.

Μετά από λίγες ώρες, νεκρός από τη σύντροφό του εντοπίστηκε ο υπερήλικας Ουκρανός που έκανε τις διακοπές του στο νησί. Το γεγονός έγινε αντιληπτό στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα, με τη σύζυγό του έντρομη να διαπιστώνει, ότι ο 89χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Οι αρχές ενημερώθηκαν και για τα δύο περιστατικά, με την ΕΛ.ΑΣ να χαρακτηρίζει τους θανάτους ως αιφνίδιους.

Πηγή

The post Τραγωδία στην Κρήτη: Άφησαν την τελευταία τους πνοή ενώ έκαναν διακοπές first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Καθησυχαστικός ο Άκης Τσελέντης για τους δύο σεισμούς στην Κρήτη: «Κανένας λόγος ανησυχίας»

Ρωσικά πολεμικά πλοία έφτασαν στη Βενεζουέλα

Τι γίνεται όταν μια πολυβραβευμένη κουζίνα ανοίγει τις πόρτες σε δυο άμπαλους youtuber; Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More