Σύμη: Πληροφορίες ότι βρέθηκε ο παρουσιαστής του BBC- Σπεύδει λιμενικό στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, μετά από πέντε ημέρες ερευνών στο νησί της Σύμης

Ο άνθρωπος βρέθηκε δίπλα σε φράχτη δέκα μέτρα από την παραλία. Ο Μάικλ Μόσλεϊ φέρεται να έχασε τη ζωή του ενώ είχε φτάσει στην παραλία.

Ο δήμαρχος Σύμης είπε ότι βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

«Το ρολόι, η μπλούζα αποδεικνύουν ότι είναι αυτός. Φτάνουν τώρα λιμεναρχείο και δυνάμεις. Περιμένουμε την αστυνομία και το λιμενικό να προβούν στον χώρο που ανεβρέθη», λέει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Σύμης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει μπροστά του ο δήμαρχος, αναφέρει ότι «κάπου λιποθύμησε».

Η εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου ότι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο.

Ο δήμαρχος της Σύμης μαζί με τηλεοπτικό συνεργείο έφτασαν στην σπηλιά και είδαν ότι πρόκειται για άνθρωπο που μοιάζει πολύ με τον παρουσιαστή.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ φαίνεται να βρέθηκε στο τελευταίο κομμάτι της περιοχής που ψάχνουν οι δυνάμεις από προχθές.

Ο δημοσιογράφος διένυσε το δύσβατο μονοπάτι που είχε προγραμματίσει και έφτασε μέχρι το τέλος, όμως δυστυχώς εκεί έχασε τη ζωή του.

The post Σύμη: Πληροφορίες ότι βρέθηκε ο παρουσιαστής του BBC- Σπεύδει λιμενικό στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Βραζιλία: Σε δημοπρασία η πιο ακριβή αγελάδα στον κόσμο – Αξίζει 4 εκατομμύρια δολάρια

Σημάδια ότι είσαι πιο ωραίος απ’ όσο νομίζεις

SOS για τους παγετώνες της Αλάσκας – Οδεύουν ταχύτερα σε μη αναστρέψιμο σημείο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More