Μίλτος Τεντόγλου: Τα θερμά συγχαρητήρια των αρχηγών των κομμάτων – «Μας έκανε υπερήφανους»

Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου μετά τον θρίαμβό του καθώς κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το τρίτο σερί χρυσό του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε με ανάρτησή του στο «X» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης! Με μια φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά! Θερμά συγχαρητήρια» έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης! Με μια φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά!

Θερμά συγχαρητήρια ??

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) June 8, 2024

Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης έδωσε με ανάρτησή του στο «X» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά γιατί ταυτόχρονα «πετάει» και μένει προσγειωμένος ως άνθρωπος. Πρωταθλητής-πρότυπο! Συγχαρητήρια!»

Ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλα γιατί ταυτόχρονα «πετάει» και μένει προσγειωμένος ως άνθρωπος. Πρωταθλητής-πρότυπο!
Συγχαρητήρια! ?? pic.twitter.com/Uz2p32X5pX

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 8, 2024

«Ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Θερμά συγχαρητήρια!», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στη διοργάνωση της Ρώμης.

Ο καταπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό στο πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Θερμά συγχαρητήρια!

— Nikos Androulakis (@androulakisnick) June 8, 2024

Τα συγχαρητήρια του στον Μίλτο Τεντόγλου έδωσε με δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε: «Όταν βλέπεις αυτό το παιδί να αγωνίζεται και να νικά, να πετυχαίνει απίστευτα πράγματα τότε σου ‘ρχεται στο μυαλό αυτό που είπε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, απευθυνόμενος στη νεολαία, ότι αν είσαι αληθινός, αν αγωνίζεσαι μυαλωμένα με πίστη, στοχεύοντας σωστά, τότε κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος.

Αυτό μας δίνει ο Μίλτος. Μας κάνει δυνατούς, μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να αγωνιζόμαστε και να νικάμε. Πολλά συγχαρητήρια, καλή δύναμη μέχρι το Παρίσι για μια μεγάλη νίκη!».

?Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου #Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ρώμης

?Όταν βλέπεις αυτό το παιδί να αγωνίζεται και να νικά, να πετυχαίνει απίστευτα πράγματα τότε σου ‘ρχεται στο μυαλό αυτό που είπε ο προπονητής…

— Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (@gt_kke) June 8, 2024

Πηγή

The post Μίλτος Τεντόγλου: Τα θερμά συγχαρητήρια των αρχηγών των κομμάτων – «Μας έκανε υπερήφανους» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Μετακόμιση: Οργανώστε το σπίτι σας χωρίς άγχος

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα: Η Τζένιφερ Λο και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν τον Μάρτιο

Συναγερμός στις Βερσαλλίες – Εκκενώνεται το παλάτι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More