5 Εντυπωσιακά φορέματα για καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο

Το καλοκαίρι έφτασε και σίγουρα και εσύ θα έχεις λάβει ήδη προσκλήσεις για αρκετούς γάμους που θα γίνουν αυτήν την περίοδο! Αν λοιπόν ψάχνεις τι να βάλεις, τότε είμαι εδώ για εσένα! Έχω βρει κάποιες μοναδικές επιλογές σε φορέματα που αξίζει να ρίξεις μια ματιά και να πάρεις ιδέες!

Αν θες λοιπόν να εντυπωσιάσεις αλλά και να έχεις στην συλλογή σου ένα φόρεμα που θα σε βολέψει στις επίσημες περιστάσεις του καλοκαιριού, μείνε παρακάτω γιατί έχω ότι χρειάζεσαι. Είτε θες ένα maxi φόρεμα είτε κοντό είτε πιο απλό κυριολεκτικά υπάρχουν φορέματα για όλα τα γούστα! Δεν με πιστεύεις; Δες λοιπόν, παρακάτω τα 5 φορέματα για καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο και διάλεξε το καλύτερο για εσένα!

Ιδέες για καλοκαιρινά φορέματα όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο

1. Floral maxi φόρεμα- Φορέματα για γάμο

Ξεκινάμε, με μια υπέροχη επιλογή η οποία ταιριάζει απίστευτα σε όλες τις γυναίκες που είναι καλεσμένες σε γάμο. Τα floral maxi φορέματα είναι η λύση για εσένα που ψάχνεις κάτι πιο απλό αλλά κομψό ταυτόχρονα. Θα λέγαμε μάλιστα ότι τα λουλούδια ταιριάζουν στην θεματική ενός γάμου, ενώ αν αγοράσεις ένα τέτοιο φόρεμα θα μπορείς να το φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις! Αν είσαι του ρομαντικού ντυσίματος τότε αυτό το φόρεμα είναι για εσένα! 6 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

2. Mini φόρεμα για καλεσμένη σε γάμο

Όλες μας έχουμε συνηθίσει όταν είμαστε καλεσμένες σε γάμο να προτιμάμε τα μακριά φορέματα. Ωστόσο, τα mini chic φορέματα μπορούν άνετα να φορεθούν επίσης όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Αν κάνεις την σωστή επιλογή όπως τα φορέματα που βλέπεις στις εικόνες ίσως με κλειστό λαιμό, με κάποιο σχέδιο τότε άνετα βρήκες το φόρεμα που σου ταιριάζει! Προτίμησε γενικά να φορέσεις κάτι που να έχει χρώμα ώστε να εντυπωσιάσεις! Καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο: Τι να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις! 

Τι φόρεμα να φορέσεις όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο

3. Σατέν μακρύ φόρεμα- Εντυπωσιακά φορέματα για γάμο

Στην συνέχεια, περνάμε στην προσωπικά αγαπημένη μου επιλογή αυτής της λίστας! Τα μακριά σατέν φορέματα είναι η κατάλληλη και κλασσική επιλογή για να βάλεις όταν σε έχουν καλέσει σε γάμο. Στην αγορά μάλιστα, θα βρεις διάφορες ιδέες σε χρώματα και σχέδια σε αυτό το στυλ. Ωστόσο, εγώ σίγουρα σου προτείνω κάτι που να είναι κολλητό στο λαιμό με ανοιχτή πλάτη. Όπως βλέπεις και στις παραπάνω φωτογραφίες, είναι ένα φόρεμα που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου! Οι 10 πιο όμορφες ιδέες για δώρο γάμου!

4. Ασπρόμαυρο φόρεμα για classic εμφάνιση σε γάμο

Εδώ έχουμε μια επιλογή σε φόρεμα η οποία σίγουρα είναι ο ορισμός του κομψού και κλασσικού. Το ασπρόμαυρο look το οποίο έχει ξανά έρθει στην μόδα, ταιριάζει στην περίσταση ενός γάμου αρκεί να του κάνεις σωστό styling. Με άλλα λόγια αν επιλέξεις την παραπάνω επιλογή προτίμησε να προσθέσεις κοσμήματα όπως πέρλες και να κάνεις σίγουρα ένα εντυπωσιακό χτένισμα. 7 Χτενίσματα για καλεσμένη σε γάμο το καλοκαίρι!

5. Καλοκαιρινό φόρεμα με φουσκωτό μανίκι- Ιδέες φορεμάτων για γάμο

Τέλος, σου δείχνω μια τέλεια επιλογή για φόρεμα σε γάμο. Τα φορέματα με φουσκωτό μανίκι είναι μια safe επιλογή για να φορέσεις όταν θα παραβρεθείς σε κάποιο γάμο. Γενικότερα, αν δεν σου αρέσει η παραπάνω επιλογή μπορείς να επιλέξεις να “παίξεις” με τα μανίκια στα φορέματα είτε δηλαδή να φορέσεις κάποιο φόρεμα strapless είτε με τον έναν ώμο έξω! Μην ξεχάσεις ότι και να φορέσεις, να επενδύσεις τον ανάλογο χρόνο τόσο σε μαλλί όσο και σε μακιγιάζ, για ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό look. 7 Ιδέες μακιγιάζ για να πας καλεσμένη σε γάμο!

The post 5 Εντυπωσιακά φορέματα για καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Χρώματα μαλλιών Καλοκαίρι 2024: Δες τις 4 μεγαλύτερες τάσεις

5 Φούστες Mango που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος το καλοκαίρι

6 Must-have σορτσάκια Zara για να βγάλεις το καλοκαίρι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More