Ισθμός: Ομαλοποιείται από στιγμή σε στιγμή η κυκλοφορία στη ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου

Αυτή την στιγμή πραγματοποιείται η κυκλοφορία στη ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου από τρεις λωρίδες ενώ από στιγμή σε στιγμή θα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως.

Τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στην νέα Εθνικη Οδό στο ρευμα προς Κόρινθο για την εξυπηρέτηση των εκλογέων έχει παραχωρήσει η Τροχαία, μετά το χθεσινό ατύχημα με το φλεγόμενο βυτιοφόρο στο ύψος του Ισθμου και ενώ εκτελούνται από τα ξημερώματα απο το υπουργείο Υποδομών, εργασίες καθαίρεσης της αερογέφυρας η οποία υπέστη ζημιές απο το υψηλό θερμικό φορτίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από στιγμή σε στιγμή θα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως η κυκλοφορία.

Στις 12:29 εκδόθηκε νέο 112, καθώς η κυκλοφορία διεξαγόταν με καθυστερήσεις στην νέα Εθνικη Οδό κοντά στο σημείο ανατροπής του βυτιοφόρου, στο ρεύμα από Αθήνα προς Κόρινθο, έως το σημείο της αντιδρόμησης, με την παρουσία της τροχαίας να είναι εντονη και τα οχήματα να κινούνται πλεον σε 3 λωρίδες κυκλοφορίες για την αποσυμφόρηση της κίνησης στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Η τροχαια συνιστά επίσης στους εκλογείς, των οποίων η έξοδος γίνεται κανονικά, να αναχωρήσουν λίγο αργότερα προς τους προορισμούς τους και οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα της αμφιδρόμησης να επιδείξουν προσοχή γιατί με το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ως διαχωριστικό είναι οι κώνοι.

Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση, καθώς από την πρώτη στιγμή του ατυχηματος βρέθηκε από την κυβέρνηση στο σημείο ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος με κλιμακιο μηχανικών του υπουργείου για τη διαχείριση της καταστασης και από τα ξημερώματα που εκτελούνται οι εργασίες καθαίρεσης της αερογέφυρας ο Υπουργος Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υπουργος Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Η ενημέρωση από την τροχαία είναι συνεχής και στις επόμενες ώρες αναμένεται η κυκλοφορία να διεξάγεται με μεγαλύτερη ευκολία. Οι οδηγοί σε κάθε περίπτωση μπορούν να χρησιμοποιούν και τις δύο επιλογές που δίνονται από την τροχαία, δηλαδή και την διαδρομή της αντιδρόμησης και τη διαδρομή από τον κόμβο Λουτρακίου ενώ από αύριο το πρωί θα είναι πολύ καλύτερη η κυκλοφορία καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες απομάκρυνσης των μπαζών οι πολίτες μπορούν να μετακινούνται για να ψηφίσουν κανονικά.

The post Ισθμός: Ομαλοποιείται από στιγμή σε στιγμή η κυκλοφορία στη ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

10 κόλπα για να δείχνεις λίγο πιο χαρισματικός

Matthew Perry: Η περιουσία του σταρ από τα «Φιλαράκια» αποκαλύφθηκε

Πάνος Μουζουράκης: Ζωντανά στο θέατρο Αλσος στις 22 Ιουλίου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More