Βρετανία: Έγινε ο «γάμος της χρονιάς» – «Παρών» αλλά μόνος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Έγινε ο «γάμος της χρονιάς» στη Βρετανία, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να δίνει το παρών

H νέα δούκισσα του Ουέστμινστερ Ολίβια Χένσον (Olivia Henson) έφτασε με ένα νυφικό βγαλμένο από παραμύθι στον Καθεδρικό Ναό του Τσέστερ για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον δούκα Χιου Γκρόσβενορ (Hugh Grosvenor), o οποίος είναι βαφτισιμιός του βασιλιά Καρόλου και νονός του πρίγκιπα Τζορτζ και του πρίγκιπα Άρτσι.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βασιλικός δημοσιογράφος Κάμερον Γουόκερ (Cameron Walker), η νύφη τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα χάρη στο λαμπερό χαμόγελο παρόλο το δύσκολο καιρό που επικρατούσε κατά τη άφιξή της στην εκκλησία στο πλευρό του πατέρα της, Ρούπερτ Χένσον (Rupert Henson).

The bride, Olivia Henson, has arrived at a very windy Chester Cathedral.

Her wedding dress and veil have been designed by Emma Victoria Payne.

The bespoke embroidery design on the bridal gown and veil was hand drawn and reimagined by Emma Victoria Payne, incorporating… pic.twitter.com/PygnBLjDje

— Cameron Walker (@CameronDLWalker) June 7, 2024

Για τη μεγάλη μέρα, επέλεξε ένα ιβουάρ νυφικό διακοσμημένο με κεντημένες λεπτομέρειες οι οποίες υπήρχαν και στο πέπλο της δια χειρός Emma Victoria Payne.

Το παρών έδωσε και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χωρίς ωστόσο να έχει δίπλα του την Κέιτ, λόγω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή

The post Βρετανία: Έγινε ο «γάμος της χρονιάς» – «Παρών» αλλά μόνος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Συνελήφθη ημεδαπός για 12 εμπρησμούς στη Λάρισα

Βελόπουλος για Αυγενάκη: «Να τον διαγράψει τώρα ο Μητσοτάκης»

Αυγενάκης σε αστυνομικό: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ξέρεις πού θα πας»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More