Σάλμα Χάγιεκ: «Έριξε» το Instagram με την ίδια πόζα 20 χρόνια μετά – «Είσαι σαν το παλίο κρασί…»

Η αειθαλής Σάλμα Χάγιεκ «τρέλανε» για μία ακόμη φορά τους θαυμαστές της, συγκρίνοντας τον εαυτό της τότε και τώρα

Η Σάλμα Χάγιεκ ξέρει πώς να καμαρώνει για τις καμπύλες της! Η εμβληματική Μεξικανή ηθοποιός είχε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίσεις όλα αυτά τα χρόνια και σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, απέδειξε ότι κάποιες πόζες δεν ξεπεράστηκαν ποτέ, «ανεβάζοντας» μια φωτογραφία από το 1999 και μια άλλη στην ίδια θέση το 2020.

Η 57χρονη σταρ έγραψε στις εντυπωσιακές φωτογραφίες, «Μερικές πόζες δεν παλιώνουν ποτέ», αποκαλύπτοντας ότι οι φωτογραφίες είναι από μια καμπάνια για την H&M το 1999 και τον Édgar Ramírez για το L’OFFICIEL το 2020.

Η σταρ της «Frida», που βρέθηκε πρόσφατα στη Γαλλία για το Φεστιβάλ των Καννών, ποζάρει με ένα καφέ μπικίνι που αναδεικνύει τις καμπύλες της ενώ ήταν ξαπλωμένη στο πλάι με το χέρι κάτω από το κεφάλι της. Είχε πιο κοντά μαλλιά με μεσαίο μήκος και μαύρο eyeliner που έκανε τα μαγευτικά καστανά μάτια της να λάμπουν. «Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα», έγραψε στην επόμενη φωτογραφία, που δείχνει τη Χάγιεκ με ένα καφέ ολόσωμο μαγιό, γυαλιά ηλίου και καπέλο, στην ίδια πόζα πάνω σε μια σανίδα κατάδυσης.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Οι φωτογραφίες συγκέντρωσαν χιλιάδες «like» από τους 28,5 εκατομμύρια ακόλουθούς της που πλημμύρισαν το «timeline» της με σχόλια, με έναν από τους θαυμαστές της να τη συγκρίνει με το…κρασί. «Η Σάλμα Χάγιεκ είναι σαν το κρασί γιατί γίνεται καλύτερη με την ηλικία», γράφει ένα από τα πιο δημοφιλή σχόλια .

«Σάλμα, είσαι η προσωποποίηση του κρασιού; έβαλες τον χρόνο σε ένα μπουκάλι και σκόρπισες τον μεθυστικό εαυτό σου για να τον δουμε αλλά να μην τον καταναλώσουμε ποτέ», έγραψε ένας άλλος εύγλωττος θαυμαστής.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει, οι φαν της ελπίζουν ότι θα δουν περισσότερες εντυπωσιακές φωτογραφίες της ηθοποιού του «Desperado»,η οποία πρόσφατα γιόρταζε με την Eiza González στην κρουαζιέρα του οίκου Gucci. Η Χάγιεκ λατρεύει να χαλαρώνει στο γιοτ και να κολυμπάει στην πισίνα. Χρησιμοποιεί την αεροβική στο νερό ως έναν από τους τρόπους της για να παραμείνει υγιής.

Τον Ιούλιο του 2023, είχε μεταμφιεστεί σε γοργόνα σε ένα βίντεο φόρο τιμής στους 25 εκατομμύρια ακολούθους της. Προς τιμήν του επιτεύγματος, μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό της να προπονείται στην πισίνα. Δεν πέρασε απαρατήρητο ότι οι θαυμαστές λατρεύουν να τη βλέπουν με μπικίνι. «Βλέποντας ότι σε όλους σας αρέσουν περισσότερο οι φωτογραφίες μου με το μπικίνι, ορίστε μια προπόνηση με μπικίνι για όλους σας», έγραψε στη λεζάντα. «Μισώ την άσκηση – αλλά μου αρέσει να γιορτάζω τις καλές στιγμές χορεύοντας στο νερό»

Πηγή

The post Σάλμα Χάγιεκ: «Έριξε» το Instagram με την ίδια πόζα 20 χρόνια μετά – «Είσαι σαν το παλίο κρασί…» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ακαδημία Αθηνών: Το διεθνές Βραβείο Lord Byron 2024 απενεμήθη στον Earl of Lytton

Μάριος Φραγκούλης: Τροχαίο ατύχημα για τον τραγουδιστή – Το μήνυμά του

Προγράμματα Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ) 2024: Από την Πέμπτη οι αιτήσεις συμμετοχής επιχειρηματιών

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More