Πώς θα καταλάβεις ότι ο καλοκαιρινός έρωτας ήρθε για να μείνει

Ο καλοκαιρινός έρωτας είναι σαν το παγωτό: δροσερός, γλυκός, αλλά μερικές φορές λιώνει γρήγορα. Αν, όμως, θέλεις να δεις αν αυτό το καλοκαιρινό ρομάντζο έχει τη δυναμική να περάσει το τεστ του χρόνου, τσέκαρε τα εξής:

Της: Έπη Τρίμη

  1. Η Ειλικρίνεια είναι σαν την αντηλιακή προστασία: Όπως δεν ξεχνάς ποτέ να βάλεις αντηλιακή για να μην καείς, έτσι και η ειλικρίνεια είναι το μυστικό για να μην «καεί» η σχέση σας. Αν μπορείτε να μιλάτε ανοιχτά για τα πάντα, έχετε καλές πιθανότητες να συνεχίσετε και μετά το τέλος του καλοκαιριού.
  2. Οι κοινές αξίες είναι σαν τα μοιρασμένα mojitos: Αν συμφωνείτε στις μεγάλες αποφάσεις της ζωής, όπως ποιο φαγητό είναι το καλύτερο για μπάρμπεκιου ή ποια είναι η καλύτερη παραλία, τότε είστε σε καλό δρόμο. Αν έχετε κοινές αξίες και στόχους, τότε πιθανότατα θα αντέξετε και το χειμώνα.
  3. Το ενδιαφέρον είναι σαν την επίσκεψη στον γιατρό μετά το ηλιοβασίλεμα: Αν νοιάζεσαι πραγματικά για το πώς ήταν η μέρα του/της και ακούς με προσοχή, τότε υπάρχει μια πραγματική σύνδεση. Είναι το σημάδι ότι νοιάζεσαι για το άτομο και όχι μόνο για τις καλοκαιρινές στιγμές.
  4. Η αντοχή στις δοκιμασίες είναι σαν τον σωστό εξοπλισμό για κάμπινγκ: Αν καταφέρετε να επιβιώσετε μαζί από το να στήσετε σκηνή στη μέση του πουθενά ή να βρείτε τον δρόμο σε ένα νησί χωρίς χάρτη, τότε είστε έτοιμοι για τις προκλήσεις της ζωής.
  5. Η χημεία και η έλξη είναι σαν την σωστή θερμοκρασία στο αιρ κοντίσιον: Όταν συνεχίζετε να αισθάνεστε την ίδια ένταση και τη σπίθα όπως την πρώτη στιγμή, ακόμα και μετά από τρεις μήνες, τότε μάλλον υπάρχει κάτι βαθύτερο από μια απλή καλοκαιρινή έλξη.
  6. Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα είναι σαν το να μπορείς να φτιάξεις μια βαλίτσα σε 10 λεπτά: Η ικανότητα να προσαρμόζεστε στις αλλαγές και να αντιμετωπίζετε τις ανατροπές με χαμόγελο είναι απαραίτητη. Αν μπορείτε να κάνετε σχέδια της τελευταίας στιγμής και να απολαμβάνετε τις αυθόρμητες στιγμές, τότε ίσως να έχετε βρει το ιδανικό ταίρι.
  7. Τα σχέδια για το μέλλον είναι σαν να κλείνεις εισιτήρια για το επόμενο καλοκαίρι από τώρα: Αν κάνετε ήδη σχέδια για το τι θα κάνετε μαζί τον χειμώνα ή πώς θα περάσετε τις γιορτές, αυτό δείχνει ότι βλέπετε το μέλλον μαζί.
  8. Η υποστήριξη και ο σεβασμός είναι σαν την σκιά κάτω από την ομπρέλα στην παραλία: Αν είστε εκεί ο ένας για τον άλλο, προσφέροντας στήριξη και σεβασμό, τότε έχετε ένα ισχυρό θεμέλιο για μια σταθερή σχέση.

Ο έρωτας μπορεί να ξεκινήσει σαν μια καλοκαιρινή περιπέτεια, αλλά με λίγη προσπάθεια και αρκετή κατανόηση, μπορεί να μετατραπεί σε μια παντοτινή αγάπη. Στην τελική, αν καταφέρετε να αντέξετε την καλοκαιρινή ζέστη μαζί, τότε είστε έτοιμοι για όλα!

The post Πώς θα καταλάβεις ότι ο καλοκαιρινός έρωτας ήρθε για να μείνει first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Συνελήφθησαν δημοτικοί αστυνομικοί και υπάλληλοι για εκβίαση καταστηματαρχών – 14 συλλήψεις

Η χειρότερη φράση που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να χωρίσεις κάποιον

Μεγάλη διαδήλωση κατά του υπερτουρισμού στη Βαρκελώνη

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More