Ιωάννα Τούνη: «Είμαι κουρασμένη – Τέρμα τα ταξίδια για λίγο»

Η Ιωάννα Τούνη βρισκόταν στην Μύκονο και πλέον επέστρεψε στην οικογένειά της. Η δημοφιλής influencer και επιχειρηματίας βρίσκεται στην Αθήνα. Η αναχώρησή της από το νησί των ανέμων δεν μπορούσε να μην περιλαμβάνει ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο βίντεο αυτό, η Τούνη εμφανίζεται εμπνευσμένη, αλλά ταυτόχρονα κουρασμένη από τον ρυθμό της επαγγελματικής της δραστηριότητας. Με έναν ιδιαίτερο τόνο εξομολογείται την ανυπομονησία της να επιστρέψει στον αγαπημένο της σύζυγο και να χαλαρώσει στο σπίτι της.

“Επιτέλους πίσω στην Αθήνα, στον αγαπημένο μου άνδρα”, αναφέρει με χαρά στη φωνή της. “Πρέπει να πω, είμαι πάρα πολύ κουρασμένη. Η βαλίτσα μου είναι κλασικά στην είσοδο της πόρτας. Ανυπομονώ να ρίξω έναν τέλειο ύπνο.”

https://www.tromaktiko.gr/wp-content/uploads/2024/06/jt.mp4

Ωστόσο, η απόφαση της Τούνη να κάνει ένα διάλειμμα από τα ταξίδια δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Στην ανάρτησή της στο Instagram, σημειώνει: “Τέρμα τα ταξίδια (για λίγο). Ανυπομονώ να κάνω μπάνιο, να φορέσω καθαρή πιτζάμα, να απολαύσω ένα επεισόδιο Dexter και να κοιμηθώ νωρίς.”

The post Ιωάννα Τούνη: «Είμαι κουρασμένη – Τέρμα τα ταξίδια για λίγο» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More