Αγρίνιο: Το DNA θα δώσει απαντήσεις για την ταυτότητα του σκελετού που εντοπίστηκε σε χωράφι

Αναστατωμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αγρινίου μετά την εύρεση υπολειμμάτων σκελετού σε χωράφι, στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του 3ου χιλιομέτρου

Υπενθυμίζεται ότι τα υπολείμματα του σκελετού (κρανίο και κόκκαλα) βρέθηκαν από συνεργείο που έκανε εργασίες καθαρισμού στο οικόπεδο. Το διπλανό κτίριο είναι άδειο εδώ και αρκετά χρόνια και αυτές τις μέρες γίνονται εργασίες από τον νέο μισθωτή.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, ο σκελετός περισυνελέχθη από αστυνομικούς, οι οποίοι εντόπισαν και παντόφλες στο σημείο. Πάρθηκε μάλιστα παρουσία ιατροδικαστή -με ιδιαίτερη δυσκολία- γενετικό υλικό και αποστάλθηκε για εξετάσεις DNA.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της Ασφάλειας Αγρινίου στρέφονται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ο σκελετός κατά τις ενδείξεις ανήκει σε άντρα και απομονώνονται περιπτώσεις ατόμων των οποίων η εξαφάνιση έχει δηλωθεί τα τελευταία χρόνια, ως προς το κομμάτι της ταυτοποίησης. Μεταξύ αυτών και μία που δηλώθηκε το καλοκαίρι του 2022.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξετάσεις DNA θα είναι καθοριστικές ώστε να διαπιστωθεί τόσο η ταυτότητα του νεκρού όσο και οι αιτίες του θανάτου του.

Πηγή

The post Αγρίνιο: Το DNA θα δώσει απαντήσεις για την ταυτότητα του σκελετού που εντοπίστηκε σε χωράφι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More