Survivor 5-6: Τρομερή κόντρα Φάνη και Γκιουλέκα, νέες ανατροπές αποκαλύπτει ο Λιανός – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Αλλάζει και πάλι το Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει όλες τις ανακοινώσεις!

Survivor 5-6: Αλλαγές έρχονται στο Survivor, όπως θα μάθουμε στο αποψινό επεισόδιο, μετά από όσα είδαμε και το trailer που μας έδωσε το ΣΚΑΪ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού βλέπουμε ότι ο Χριστόφορος κάνει μία… επίθεση στη Δώρα, αναφερόμενος σε αυτά που έχει πει.

Συγκεκριμένα, κατηγορεί την παίκτρια των Μπλε, ότι στο στίβο μάχης δεν έχει συναισθηματισμούς, εκτός αν απέναντί της έχει την Κατερίνα Δαλάκα, κάτι που έχει κάνει πολύ άσχημες εντυπώσεις.

Όλα αυτά λίγο πριν τον κρίσιμο τέταρτο αγώνα ασυλίας, εκεί που θα κριθεί ποιος θα ακολουθήσει τη Δώρα, τον Χριστόφορο και τον Γιώργο στη μονομαχία.

Έτσι ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τους Έλληνες και τους Τούρκους που χωρίζονται και σε πολύ δύσκολες συνθήκες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Survivor 5-6: Ποιος θα πάρει την ασυλία – Τρελή κόντρα Φάνη και Γκιουλέκα!

Οι δύο ομάδες μπαίνουν πολύ δυνατά σε ακόμα έναν αγώνα, έχοντας τη νίκη στο μυαλό τους και τίποτα άλλο, όπως είναι λογικό.

Η βροχή που πέφτει κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους, ενώ ο Φάνης έρχεται σε πολύ μεγάλη κόντρα, αφού ο Γιώργος Γκιουλέκας αποφασίζει στον τελικό στόχο να πετάει δύο-δύο τα δισκάκια.

Ο παίκτης των Μπλε του εξηγεί ότι κανείς δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο στον αγώνα και έχει άδικο πλεονέκτημα όταν το κάνει αυτό, ενώ ο Γιώργος του απαντάει με άσχημο τρόπο «σταμάτα να κλαις».

Εμείς φυσικά με τη σειρά μας, σας έχουμε μεταφέρει την πρώτη ισχυρή μας εκτίμηση για τον νικητή της βραδιάς, ωστόσο πάντα θα πρέπει να περιμένετε και το οριστικό Survivor Spoiler.

Ωστόσο οι ανατροπές δε σταματούν εκεί, αφού ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση που αλλάζει τα πάντα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι από εδώ και πέρα, οι στόχοι στο τέλος των αγωνισμάτων θα γίνουν πλέον δύο και δε θα είναι μόνος ένας.

Δείτε το trailer του Survivor:

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 5-6: Τρομερή κόντρα Φάνη και Γκιουλέκα, νέες ανατροπές αποκαλύπτει ο Λιανός – Τι άλλο έδειξε το trailer! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More