Mέγκαν – Χάρι: Πώς γιόρτασαν τα 3α γενέθλια της πριγκίπισσας Λίλιμπετ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι γιόρτασαν τα 3α γενέθλια της πριγκίπισσας Λίλιμπετ με ένα πάρτι στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια

Στενοί φίλοι και μέλη της οικογένειας συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στην Καλιφόρνια το Σαββατοκύριακο, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Λίλιμπετ. Η μικρή κόρη του ζεύγους έγινε 3 ετών την Τρίτη (4/6) , αλλά οι εορτασμοί ξεκίνησαν από νωρίς.

Η οικογένεια γιόρτασε με ένα πάρτι στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν στενοί φίλοι και συγγενείς καθώς και μερικοί φίλοι της μικρής εορτάζουσας. Η Λίλιμπετ Νταϊάνα Mάουντμπάτεν-Ουίνδσορ γεννήθηκε στην Καλιφόρνια αφού ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν αποχώρησαν από τους βασιλικούς τους ρόλους και μετακόμισαν στις ΗΠΑ με τον 5χρονο γιο τους, πρίγκιπα Άρτσι το 2020.

Η γέννησης της μικρής κοινοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του ιδρύματος Archewell, ο οποίος ανέφερε ότι πήρε το όνομά της από το οικογενειακό παρατσούκλι της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ το μεσαίο όνομά της, Νταϊάνα, «επιλέχθηκε για να τιμήσει την αγαπημένη αείμνηστη γιαγιά της, την πριγκίπισσα της Ουαλίας». Τον Μάρτιο του 2023, το PEOPLE αποκάλυψε ότι ο δούκας και η δύκισσα του Σάσεξ χρησιμοποιούσαν τους βασιλικούς τίτλους των παιδιών τους για να ανακοινώσουν τη βάπτιση της κόρης τους.

Ο επίσημος ιστότοπος της βασιλικής οικογένειας ενημερώθηκε για να αντικατοπτρίζει τους νέους τίτλους των παιδιών την επόμενη μέρα και τα παιδιά αναφέρονται με τους βασιλικούς τους τίτλους στις βιογραφίες των γονιών τους στο sussex.com, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν μεγάλωσαν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που αποχώρησαν από το παλάτι και ο κόσμος είδε για πρώτη φορά τη Λίλιμπετ στην κάρτα διακοπών των Σάσεξ για το 2021.

Έξι μήνες αργότερα, το ζεύγος ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα δύο του παιδιά για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ τον Ιούνιο του 2022. Η χρονική στιγμή συνέπεσε με τα πρώτα γενέθλια της πριγκίπισσας Λίλιμπετ τα οποία γιόρτασαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν με μια συγκέντρωση στο Frogmore Cottage , το οποίο χρησιμοποιούσαν ως σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι πέρυσι.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έχουν μοιραστεί γλυκές λεπτομέρειες από την κόρη τους όλα αυτά τα χρόνια, από τον πολύ «cool» χαρακτήρα της μέχρι την αποφασιστικότητά της να «συναντήσει» τον μεγάλο της αδερφό. Ο Άρτσι έκλεισε τα 5 στις 6 Μαΐου και οι Σάσεξ γιόρτασαν τα γενέθλιά του ιδιωτικά πριν ξεκινήσουν την επίσκεψή τους στη Νιγηρία, το πρώτο τους επίσημο διεθνές ταξίδι από τότε που αποχώρησαν από τους βασιλικούς τους ρόλους.

Αν και τα παιδιά τους δεν συμμετείχαν στην περιοδεία, ήταν στο μυαλό των γονιών τους διαρκώς. Κατά την επίσκεψή τους σε ένα σχολείο στην Aμπούτζα την πρώτη τους μέρα στη Νιγηρία, η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε ότι το «τραγούδι και ο χορός» ήταν το «αγαπημένο μάθημα» της Λίλι. Η Mέγκαν είπε επίσης ότι στον Άρτσι αρέσει η κατασκευή καθώς τα παιδιά έδειχναν τα ρομποτικά τους έργα σε μια τάξη STEM.

Η δούκισσα του Σάσεξ περιέγραψε αργότερα τα παιδιά της ως «πολύ ομιλητικά και γλυκά παιδιά» μιλώντας σε μια εκδήλωση γυναικών στις 11 Μαΐου και ανέφερε ότι «της έλειπαν τα μωρά της» στις 12 Μαΐου, που ήταν η Ημέρα της Μητέρας στις ΗΠΑ.

Πηγή

The post Mέγκαν – Χάρι: Πώς γιόρτασαν τα 3α γενέθλια της πριγκίπισσας Λίλιμπετ first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

ΗΠΑ: Ο Δημοκρατικός βουλευτής Μάικ Κουίγκλι καλεί τον Tζο Μπάιντεν να αποσύρει την υποψηφιότητά του

Τουρκία: Εντυπωσιακές εικόνες από μετεωρίτη που φώτισε τον ουρανό της Κωνσταντινούπολης

Έρχεται το νέο αυξημένο επίδομα ανεργίας – Όλες οι αλλαγές

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More