6 Φορέματα Zini για καλοκαιρινό γάμο

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των γάμων! Σίγουρα κι εσύ θα έχεις τουλάχιστον έναν για το φετινό καλοκαίρι! Βέβαια, οι περισσότερες από εμάς όταν είμαστε καλεσμένες σε γάμο δε βρίσκουμε τι να φορέσουμε! Τα Zini μας έχουν συνηθίσει στα κομψά και θηλυκά ρούχα, γι’ αυτό δεν είναι έκπληξη ότι τα φετινά καλοκαιρινά τους φορέματα είναι ένα κι ένα. Εμείς ξεχωρίσαμε για εσένα μερικά φορέματα Zini που είναι ότι πρέπει για καλοκαιρινό γάμο!

Ένα φόρεμα είναι πάντα μια σικ επιλογή για κάποιο επίσημο event. Αν λοιπόν έχεις κάποιο γάμο στον οποίο πρέπει να πας σίγουρα θέλεις να φορέσεις το κατάλληλο φόρεμα. Δες λοιπόν 6 φορέματα Zini για καλοκαιρινό γάμο!

6 Καλοκαιρινά φορέματα Zini για καλεσμένη σε γάμο!

Φλοράλ φόρεμα με βολάν

Έχεις ρομαντική διάθεση και ψάχνεις ένα αέρινο φόρεμα; Τότε δε θα βρεις τίποτα πιο κατάλληλο από αυτό το φλοράλ φόρεμα με βολάν σε nude- ροζ χρώμα! Είναι maxi και έχει μακριά, αποσπώμενα μανίκια. Σίγουρα με ένα τέτοιο φόρεμα δε θα περάσεις απαρατήρητη! Καλοκαίρι 2024: 7 maxi φορέματα Zara που κάνουν θραύση

Καφέ μεταξωτό φόρεμα

Αυτό το καφέ maxi μεταξωτό φόρεμα θυμίζει πολύ κάποια τουαλέτα που θα έβλεπες στα περιοδικά! Έχεις να πας σε κάποιο γάμο κοντινού σου προσώπου ή είσαι η κουμπάρα; Να τι θα φορέσεις! Έχει ανοίγματα στη μέση και δένει στο λαιμό, λεπτομέρειες που το απογειώνουν! Τα πιο ωραία sundress H&M για το καλοκαίρι!

Κοραλί μίνι φόρεμα με ανοίγματα

Ποιος είπε ότι μόνο τα μακριά φορέματα δείχνουν επίσημα; Το συγκεκριμένο μεταξωτό μίνι φόρεμα αποδεικνύει ότι ένα κοντό φόρεμα μπορεί να σταθεί τέλεια σε ένα γάμο. Έχει υπέροχο κοραλί χρώμα που είναι τέλειο για την εποχή και που δείχνει πολύ εντυπωσιακό σε μαυρισμένη επιδερμίδα. Επιπλέον, τα cut- outs στη μέση το κάνουν πολύ μοντέρνο!

Nude φόρεμα με απλικέ λουλούδια

Υπάρχει περίπτωση να μη λατρέψεις τα απλικέ λουλούδια σε αυτό το ρομαντικό φόρεμα; Αυτό που βλέπεις είναι ένα ξεχωριστό mini κομμάτι σε nude χρώμα, με τιραντάκι και επίσημο ύφασμα. Προτίμησέ το για να αναδείξεις τα πόδια σου με το look σου! 5 Υπέροχα φορέματα Zara για το απόλυτο office look

Κίτρινο φόρεμα με απλικέ λουλούδια

Θέλεις να φορέσεις κάτι πιο απλό στο γάμο που είσαι καλεσμένη; Προτιμάς τα λιγότερο φορτωμένα φορέματα; Ένα λινό φόρεμα είναι η λύση. Το συγκεκριμένο midi φόρεμα βέβαια μπορεί να είναι λινό αλλά έχει απλικέ λουλούδια που το απογειώνουν και του δίνουν μια πιο επίσημη πινελιά. Επιπλέον, το ανοιχτό κίτρινο χρώμα του είναι ιδανικό αν έχεις μαυρίσει έστω και λίγο!

Μίνι φόρεμα με λουλούδια

Αν ο γάμος που έχεις να παραβρεθείς είναι πρωινός ή χαλαρός στο στυλ του τότε θα λατρέψεις αυτό το μίνι φόρεμα με λουλούδια και ζώνη στη μέση για να είσαι σικ αλλά όχι φορτωμένη. Έχει μακριά μανίκια αλλά είναι δροσερό, επομένως μπορεί να φορεθεί άνετα το καλοκαίρι.

The post 6 Φορέματα Zini για καλοκαιρινό γάμο first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Φυσικοί τρόποι που καταπολεμούν το άγχος

Πως να ντυθείς δροσερά και με στυλ όταν έχει ζέστη

4 Καλοκαιρινά λινά σύνολα για να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More