Σοκ στις ΗΠΑ: Βραβευμένος παραγωγός κατηγορείται ότι βίασε γυναίκα σε βαν – «Θα σε κάνω… Ριάνα»

Ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός και τραγουδοποιός The-Dream, όπως είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, κατηγορήθηκε για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στο Λος Άντζελες.

Ο 47χρονος Terius Gesteelde-Diamant, κατονομάστηκε ως κατηγορούμενος σε μήνυση που κατατέθηκε την Τρίτη από την πρώην προστατευόμενη, Chanaaz Mangroe, γνωστή ως Channii Monroe. Ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος την ανάγκασε επανειλημμένα να κάνει σεξ, της προκάλεσε ασφυξία και σε μια περίπτωση κινηματογράφησε μια οικεία τους συνάντηση και στη συνέχεια απείλησε να δείξει το υλικό σε άλλους ανθρώπους.

Ο Gesteelde-Diamant, ο οποίος έχει γράψει τραγούδια για τις Beyoncé, Rihanna, Justin Bieber και Mariah Carey, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς. Σύμφωνα με τη μήνυση 60 σελίδων, που είδε το BBC, η κυρία Mangroe ζητά αποζημίωση για «χαμένους μισθούς» καθώς επίσης για «ψυχικό πόνο και αγωνία και σοβαρή συναισθηματική δυσφορία».

Η Mangroe, με καταγωγή από την Ολλανδία, η οποία εργάστηκε στις ΗΠΑ ελπίζοντας να καταφέρει να γίνει τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, λέει στη μήνυση ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Gesteelde-Diamant τον Ιανουάριο του 2015. Ο 33χρονος ισχυρίζεται ότι την «υπέβαλε» σε «βίαιες σεξουαλικές συναντήσεις» που την άφησαν μελανιασμένη, την ανάγκασε να πιει «υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ», την στραγγάλισε σε σημείο που «σχεδόν έχασε τις αισθήσεις της», την ανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις σε μια κινηματογραφική αίθουσα και τη βίασε σε ένα ανακαινισμένο φορτηγό.

Λέει επίσης ότι «της είπε ότι θα την έκανε την επόμενη Μπιγιονσέ και Ριάνα». Μέσα σε λίγες μέρες από εκείνη την αρχική συνάντηση, η Mangroe ισχυρίζεται ότι ο παραγωγός είχε αρχίσει να την πιέζει για σεξ, λέγοντάς της ότι ήταν «μέρος της διαδικασίας», ισχυρίζεται στη μήνυση.

Ο 33χρονος λέει ότι την έκλεισε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και της είπε οτι «θα σταματούσε να κάνει επιθετικά σεξ μαζί της μόνο όταν έλεγε ότι τον αγαπούσε». Η κ. Mangroe ισχυρίζεται στη μήνυση ότι οι ανεπιθύμητες σεξουαλικές επαφές συνεχίστηκαν, ενώ ο Gesteelde-Diamant της έδινε υποσχέσεις, όπως οτι θα μπορούσε να κανονίσει να ξεκινήσει την επόμενη περιοδεία της Beyoncé και τα βραβεία Grammy.

Η ενάγουσα είπε ότι η επιλογή να μιλήσει «ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής μου». «Αλλά τελικά, αυτό που μου έκανε ο Dream κατέστησε αδύνατο να ζήσω τη ζωή που οραματιζόμουν για τον εαυτό μου και να κυνηγήσω τους στόχους μου ως τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. «Τελικά, η σιωπή μου έγινε πολύ οδυνηρή και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να πω την ιστορία μου για να θεραπευτώ.

«Ελπίζω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθήσει και άλλους και θα αποτρέψει μελλοντικές φρικτές κακοποιήσεις». Ο Gesteelde-Diamant έχει κερδίσει οκτώ βραβεία Grammy και ήταν υποψήφιος για τη νεοσύστατη κατηγορία του τραγουδοποιού της χρονιάς στα 65α Βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο του 2023.

Σε δήλωση που έκανε μέσω εκπροσώπου του στους New York Times, αποκάλεσε τους ισχυρισμούς «αναληθείς και δυσφημιστικούς» «Αντιτίθεμαι σε κάθε μορφή παρενόχλησης και πάντα προσπαθούσα να βοηθήσω τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους», ανέφερε. «Ως κάποιος που έχει δεσμευτεί να έχει θετικό αντίκτυπο στους συναδέλφους μου καλλιτέχνες και στον κόσμο γενικότερα, είμαι βαθιά προσβεβλημένος και λυπημένος από αυτές τις κατηγορίες».

Πηγή

The post Σοκ στις ΗΠΑ: Βραβευμένος παραγωγός κατηγορείται ότι βίασε γυναίκα σε βαν – «Θα σε κάνω… Ριάνα» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

SOS για τους παγετώνες της Αλάσκας – Οδεύουν ταχύτερα σε μη αναστρέψιμο σημείο

Τροχαία: Ψηφιακά οι κλήσεις στους παραβάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για πρόκριση Εθνικής: «Πάμε δυνατά!».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More