Βόλος: Η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου έπαιζε αμανέδες στο δημοτικό συμβούλιο

Την ώρα που μιλούσε η μειοψηφία, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέα Μπέος κάλεσε τους συμβούλους του να ανεβάσουν τον ήχο στα κινητά, με τον ίδιο να τραγουδά και να γελά

Ένα παράδοξο «γλέντι» στήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με πολλά στιγμιότυπα να απαθανατίζονται από τις κάμερες, να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να προκαλούν πλήθος σχολίων. Ειδικότερα, η πλειοψηφία επέδειξε χλευαστική και προκλητική συμπεριφορά έναντι της μειοψηφίας, με την προτροπή μάλιστα του Αχιλλέα Μπέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημοτικοί σύμβουλοι της ομάδας Μπέου έπαιζαν μουσική από λαϊκά τραγούδια, την ώρα που στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άρχισαν οι τοποθετήσεις των συμβούλων της ομάδας μειοψηφίας. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θάνος Θεοδώρου ήταν αδιάφορος και ο Α. Μπέος ζητούσε από τους συμβούλους του να «ανεβάσουν» τον ήχο στα κινητά, ενώ ο ίδιος τραγουδούσε και γελούσε. Ο Α. Μπέος φώναζε πως η ομάδα μειοψηφίας αποτελείται από δημοκράτες του «κ@@@ου» και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωνε πως μαθήματα δημοκρατίας και ευπρέπειας δεν δέχεται, επειδή οι συνάδελφοί του διέσυραν τις διαδικασίες. Ο ίδιος δέχτηκε κριτική για επιβολή αρρωστημένων καταστάσεων στο Συμβούλιο. Όλη η ομάδα πλειοψηφίας με “αρχηγό” τον Αχ. Μπέο και “υπαρχηγούς” τον Κώστα Λούλη και τον Γιώργο Μουλά έβρισκε ξεκαρδιστικό το σκηνικό, με τον Μπέο να τραγουδάει και τα κινητά να παίζουν τούρκικο αμανέ.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο Αχιλλέας Μπέος που δήλωσε πως αυτός αποφασίζει για την έναρξη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 12.30 το μεσημέρι, όταν όλα τα μέλη των μειοψηφιών είναι εργαζόμενα, κατηγόρησε τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκο Παπαπέτρο για την σημερινή απουσία του από την συνεδρίαση και του απάντησε ο εκπρόσωπος της παράταξης κ. Τσάμης ότι είναι θράσος να μιλά ο Μπέος για ενδιαφέρον στα ζητήματα της πόλης, όταν αφού βρίζει τους πάντες αποχωρεί από τα συμβούλια για να δει ποδοσφαιρικούς αγώνες.

View this post on Instagram

A post shared by ΓΕΓΟΝΟΤΑ (@gegonota.news)

Πηγή

The post Βόλος: Η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου έπαιζε αμανέδες στο δημοτικό συμβούλιο first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Έρωτας χωρίς ανταπόκριση: Πώς να το χειριστείτε;

Mαντόνα: «Γιόρτασε» τον ένα χρόνο απο την ανάρρωσή της – «Η ζωή είναι όμορφη»

Στάρμερ: Δεν πέρασε τη νύχτα στη Ντάουνινγκ Στριτ – Η συνέντευξη Τύπου και το πρώτο υπουργικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More