Lady Gaga: «Φουντώνουν» οι φήμες για εγκυμοσύνη – Η νέα εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η νέα εμφάνιση της Lady Gaga φουντώνει τις φήμες για εγκυμοσύνη

Φουντώνουν οι φήμες εγκυμοσύνης για τη Lady Gaga μετά τη νέα της εμφάνιση στον γάμο της αδερφής της.

Η ίδια έχει κρατήσει αποστάσεις το τελευταίο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας με την τελευταία της εμφάνιση να είναι στην πρεμιέρα του «Gaga Chromatica Ball» όπου φορούσε ένα λευκό φόρεμα τύπου «καμουφλάζ» για να μην φανεί όπως λένε οι φήμες… «η φουσκωμένη κοιλίτσα».

Στον γάμο λοιπόν της αδερφής της η Lady Gaga φορούσε ένα μπεζ μακρύ φόρεμα και περπάτησε κρατώντας τον σύντροφό της Michael Polansky δίπλα από τους κουμπάρους του ζευγαριού. Η ποπ τραγουδίστρια ήταν πολύ συγκινημένη και σκούπιζε τα δάκρυά της όταν είδε την αδερφή της ντυμένη νύφη.

Η Lady Gaga είχε συνεχώς στο πλευρό της τον αγαπημένο της και έβγαλαν φωτογραφίες μην μπορώντας να κρύψουν τον έρωτά τους. Μάλιστα φημολογείται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου και γι’ αυτό φοράει η Lady Gaga διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της.

Πηγή

The post Lady Gaga: «Φουντώνουν» οι φήμες για εγκυμοσύνη – Η νέα εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Βραζιλία: Σε δημοπρασία η πιο ακριβή αγελάδα στον κόσμο – Αξίζει 4 εκατομμύρια δολάρια

Σημάδια ότι είσαι πιο ωραίος απ’ όσο νομίζεις

SOS για τους παγετώνες της Αλάσκας – Οδεύουν ταχύτερα σε μη αναστρέψιμο σημείο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More