Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Λάρισα σήμερα ο Πρωθυπουργός

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα τη Λάρισα, σε ένα πρόγραμμα που δείχνει να εστιάζεται στη διαχείριση κρίσεων και την παρουσίαση των μέτρων αντιμετώπισης των καταστροφών στην περιοχή. Ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στα εγκαίνια του Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας στις 11:30 π.μ., ενώ αμέσως μετά θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για τα μέτρα αποκατάστασης από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες “Daniel” και “Elias”.

Το πρόγραμμα αυτό δεν προβλέπει ανοιχτή συγκέντρωση και ομιλία προς τους πολίτες, καθώς η προσέγγιση φαίνεται να είναι πιο “τεχνοκρατική”, επικεντρωμένη στην παρουσίαση λύσεων και στην ανάδειξη της προσπάθειας της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πλημμυροπαθών της περιοχής. Η έλλειψη δημόσιας ανταλλαγής απόψεων με τους πολίτες μπορεί να υποδεικνύει μια πιο κεντρική προσέγγιση, εστιάζοντας στην παρουσίαση δράσεων από την πλευρά της κυβέρνησης.

The post Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Λάρισα σήμερα ο Πρωθυπουργός first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αυτός που δε ρισκάρει για σένα δεν είναι για σένα

Discovery Channel – Απίστευτη θεωρία: «Ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται στη Βενετία»!

Μυτιλήνη: Άμεση κατάσβεση φωτιάς σε χαμηλή βλάστηση μεταξύ Πέτρας και Μολύβου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More