Άδωνις Γεωργιάδης: Tο πόθεν έσχες του Κασσελάκη είναι μια τραγωδία

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή το… χαρτί που δημοσιοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης

Σε ένα χαρτί που δεν αποτελεί κανένα νομικό έγγραφο και στο οποίο μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει, καθώς δεν είναι δεσμευτικό έναντι του νόμου, ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να παρουσιάσει τα περιουσιακά στοιχεία που δηλώνει ότι είχε στην κατοχή του, το 2023.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε εκπομπή του OPEN δήλωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με αυτά που παρουσίασε δεν είναι τελικά ο ζάμπλουτος που δεν έχει ανάγκη να δουλέψει. Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε το πόθεν έσχες του επικεφαλής της αντιπολίτευσης ως τραγωδία και παραμύθια της Χαλιμάς.

«Αν πούλησε τα επενδυτικά προϊόντα να πάρει σπίτι, είναι φτωχός. Άρα η εικόνα του ζάμπλουτου που παρουσιάζει και δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά είναι παραμύθια της Χαλιμάς».

«Έχει πάρει το σπίτι του στις Σπέτσες όταν ήταν δύο ετών από γονική παροχή, αλλά ο πατέρας του φαίνεται να χρωστάει στην εφορία 11 εκατ. Άρα όλο το πόθεν έσχες του Κασσελάκη είναι μια τραγωδία», ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν είναι η εικόνα ενός ζάμπλουτου Κασσελάκη από τα Χάμπτονς που δεν χρειάζεται να δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Είναι η εικόνα ενός ανθρώπου που έβγαλε κάποια στιγμή λεφτά και αν πράγματι με αυτά τα λεφτά, δεν έχει κρύψει κάπου αλλού κάποια άλλα, διάγει τον βίο που μας παρουσιάζει, σε ένα-ενάμιση χρόνο δεν θα έχει να φάει, άρα κάτι δεν πάει καλά σε αυτό που παρουσιάζει. Έχει ανοίξει διάπλατα το μεγάλο ζήτημα της ασκήσεων ποινικής δίωξης εναντίον του», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το… χαρτί του Στέφανου Κασσελάκη.

Πηγή

The post Άδωνις Γεωργιάδης: Tο πόθεν έσχες του Κασσελάκη είναι μια τραγωδία first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More