Survivor 3-6: Εκτός αγώνα η Δαλάκα, στα «μαχαίρια» Φάνης και Γκιουλέκας – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Δε σταματούν οι… εκρήξεις στο Survivor, με τον Φάνη και τον Γιώργος να έχουν ξεφύγει για τα καλά.

Survivor 3-6: Πολλά θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, για το οποίο ο ΣΚΑΪ, μας έδωσε λίγο… ψωμάκι μέσα από το trailer.

Σε αυτό βλέπουμε αρχικά ότι ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τις δύο ομάδες για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Εκεί γίνεται σκληρή… μάχη, με τους Τούρκους και τους Έλληνες παίκτες να παλεύουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, την ίδια στιγμή που εμείς σας έχουμε δώσει την πρώτη ηχηρή μας εκτίμηση για τον νικητή.

Ενώ βλέπουμε και ξεκάθαρα ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν αγωνίζεται και απλά βρίσκεται στον πάγκο για να εμψυχώνει τους συμπαίκτες της.

Survivor 3-6: Στα άκρα οι σχέσεις Φάνη και Γκιουλέκα!

Ωστόσο δε σταματάμε εκεί, αφού βλέπουμε ότι ο Φάνης και ο Γιώργος Γκιουλέκας έχουν διαλύσει μία και καλή τη σχέση τους και δεν πρόκειται αυτή να επανέλθει.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αναφέρει ότι ο παίκτης της κόκκινης ομάδας συνεχίζει να τον προσβάλει με κάθε ευκαιρία και δεν τον θέλει πλέον στη ζωή του.

Αναφέρεται φυσικά και σε όσα έχουν ειπωθεί στο παρελθόν, ενώ φαίνεται αρκετά στεναχωρημένος που η κατάσταση έχει φτάσει σε αυτό το σημείο.

Σίγουρα δεν είναι η τελευταία φορά που θα γίνει κάτι ανάμεσα τους, αφού συνεχώς υπάρχουν προκλήσεις, που δε μένουν αναπάντητες.

Δείτε το trailer του Survivor!

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 3-6: Εκτός αγώνα η Δαλάκα, στα «μαχαίρια» Φάνης και Γκιουλέκας – Τι άλλο έδειξε το trailer! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More