Survivor: Τραγικό φινάλε για τη Δαλάκα!

Τι έχει γίνει στο Survivor!

Η Κατερίνα Δαλάκα περνάει δύσκολες ώρες λίγο πριν την ολοκλήρωση του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ και ο λόγος είναι… απίστευτος.

Στο χθεσινό επεισόδιο (02/06), η Κατερίνα Δαλάκα τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στον ώμο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει στο αγώνισμα, ενώ όπως όλα δείχνων, δύσκολα θα βρεθεί και στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, ωστόσο κανένας παίκτης δεν θα αποχωρήσει, καθώς απομένουν μόλις 2-3 εβδομάδες για την ολοκλήρωση του φετινού Survivor.

Πρόωρο φινάλε όπως φαίνεται θα έχει η Κατερίνα Δαλάκα στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς όπως δήλωσε η ίδια, ο πόνος που νιώθει είναι πολύ δυνατός και δεν της επιτρέπει να αγωνιστεί με την ίδια δύναμη και θέληση. Τέλος, τόνισε πως όταν έχει ελεύθερο το χέρι της και όχι δεμένο, πονάει σε μεγάλο βαθμό.

Άγνωστο παραμένει πότε θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς δεν μπορεί να ρισκάρει την υγεία της με φόβο το μόνιμο πρόβλημα στον ώμο της, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα διεκδικήσει και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, κάνοντας αυτόματα φαβορί τον Φάνη Μπολέτση και τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Πηγή: koubanezos.gr

The post Survivor: Τραγικό φινάλε για τη Δαλάκα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More