Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας της 63χρονης

Νέα στοιχεία για τον 37χρονο που ομολόγησε ότι σκότωσε την 63χρονη στη Χαλκίδα

Ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, καθώς οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη ο οποίος μάλιστα ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο 37χρονος καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος προέρχεται από το κοντικό περιβάλλον της οικογένειας καθώς ήταν γνωστός τόσο στο θύμα όσο και στην κόρη του θύματος, με την οποία ήταν συμμαθητές.

Κίνητρο για τη δολοφονία της 63χρονης φέρεται να ήταν η ληστεία καθώς ο άνδρας αναφέρεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν εθισμένος στον τζόγο.

Ο 37χρονος κατά την ανάκρισή του «έσπασε» και ομολόγησε την ενοχή του ενώπιων των αστυνομικών με τις πληροφορίεςς να κάνουν λόγο για «δεμένη» υπόθεση καθώς η ενοχή του προκύπτει από αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στον χώρο το εγκλήματος αλλά και από βίντεοσκοπικό υλικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο δράστης φαίνεται να μπήκε κανονικά στο σπίτι, αφού η γυναίκα τον γνώριζε, με κίνητρο τη ληστεία καθώς η κόρη του θύματος φαίνεται να είχε αναφέρει ότι κατείχε χρηματικό ποσό στο σπίτι, καθώς και το μέρος στο οποίο αυτό ήταν κρυμμένο.

The post Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας της 63χρονης first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Φόβος και τρόμος ο τυφώνας Beryl στην Τζαμάικα: Πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα – LIVE εικόνα

Φαβορί η Χάρις να διαδεχθεί τον Μπάιντεν εάν αποσυρθεί, σύμφωνα με Δημοκρατικούς

Νάντια Γιαννακοπούλου: Μέχρι κι ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε σύγκληση οργάνων, ο Ανδρουλάκης όχι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More