Νίκος Μιχαλολιάκος: Επιστρέφει στη φυλακή – Τι λέει το νέο βούλευμα

Στη φυλακή επιστρέφει ο Νίκος Μιχαλολιάκος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας, που υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστος.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος η κράτηση Μιχαλολιάκου θα συνεχιστεί κανονικά, καθώς κρίθηκε πως οι αρθρογραφίες του σε ηλεκτρονικά μέσα και το περιεχόμενο αυτών των καθιστούν ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την άσκηση έφεσης κατά του πρώτου βουλεύματος που έδειξε στο Νίκο Μιχαλολιάκο την έξοδο από τη φυλακή, την οποία άσκησε ο αντεισαγγελέας εφετών Λαμίας Νικήτας Θεολογίτης.

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό ο καταδικασμένος πρωτόδικα σε 13 έτη κι 6 μήνες για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, έχει επιδείξει κακή διαγωγή με βάση δημοσιεύσεις του στο διαδίκτυο υπέρ της Οργάνωσης που έχουν άμεση σχέση με τη σε βάρος του καταδικαστική απόφαση. Μάλιστα, ο εισαγγελέας σημειώνει ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είναι επικίνδυνος για την τέλεση νέων εγκλημάτων, δεδομένης της διαγωγής που έχει επιδείξει στη φυλακή.

Ο καταδικασμένος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής αποφυλακίστηκε με όρους έπειτα από σχετικό βούλευμα δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Με το βούλευμα 121/2024 του είχαν επιβληθεί οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από την Αττική, της παραμονής του σε συγκεκριμένο μέρος, της εμφάνισης του μια φορά του μήνα στο ΑΤ της Πεύκης και της απαγόρευσης συνάντησης με συγκατηγορούμενους του για τη συγκεκριμένη ποινική υπόθεση για την οποία κρατήθηκε.

The post Νίκος Μιχαλολιάκος: Επιστρέφει στη φυλακή – Τι λέει το νέο βούλευμα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Συνελήφθη ημεδαπός για 12 εμπρησμούς στη Λάρισα

Βελόπουλος για Αυγενάκη: «Να τον διαγράψει τώρα ο Μητσοτάκης»

Αυγενάκης σε αστυνομικό: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ξέρεις πού θα πας»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More