Ηράκλειο: Υπό κράτηση ο άνδρας που κατηγορείται για κακοποίηση του 2,5 ετών παιδιού της συντρόφου του

Η υπόθεση που αφορά την κακοποίηση του δυόμισι ετών παιδιού στο Ηράκλειο Κρήτης έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα. Ο 21χρονος Παλαιστίνιος, σύντροφος της μητέρας του παιδιού, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά από κοινή απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα Ηρακλείου. Η μητέρα του παιδιού αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι οι μώλωπες του παιδιού προήλθαν από πτώση στο μπάνιο. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία γείτονα που άκουσε τις φωνές και τα κλάματα του παιδιού και ενημέρωσε τις αρχές. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν σημάδια κακοποίησης.

Το Εθνικό Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για το περιστατικό και επικοινώνησε με τις αρμόδιες αρχές, προσφέροντας τη στήριξή του στο παιδί και την οικογένεια. Στο πλευρό του παιδιού βρίσκονται οι γιαγιάδες του, ενώ η κοινωνική υπηρεσία και ο οργανισμός παρέχουν συνεχή υποστήριξη.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις αρχές να διερευνούν τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού και να εξετάζουν το ενδεχόμενο αλλαγής της επιμέλειας.

The post Ηράκλειο: Υπό κράτηση ο άνδρας που κατηγορείται για κακοποίηση του 2,5 ετών παιδιού της συντρόφου του first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More