Ηράκλειο: Στην φυλακή ο 21χρονος για τον ξυλοδαρμό της 3χρονης κόρης της συντρόφου του

Ελύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα του παιδιού στο Ηράκλειο

Προσωρινά κρατούμενος, με την σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας του Ηρακλείου κρίθηκε ο 21χρονος Παλαιστίνιος που κακοποίησε την 3 ετών κόρη της συντρόφου του.

Η μητέρα του παιδιού αφέθηκε ελέυθερη με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Σύμφωνα με το creta24, διεξάγεται κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης της μικρούλας, ενώ αναμένεται και η έκδοση διάταξης για το ποιος θα ασκεί τη επιμέλεια της.

Το κορίτσι παραμένει στο ΠΑΓΝΗ όπου πέρα από την φροντίδα των σωματικών τραυμάτων της παρακολουθείται και από παιδοψυχίατρους, οι οποίοι θα αποφανθούν και για το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης του μικρού παιδιού, για το οποίο υπάρχουν υπόνοιες.

creta24.gr

«Θέλω να το πάρω το παιδί» λέει ο πατέρας του κοριτσιού

«Θέλω να το πάρω το παιδί», δήλωσε στο Creta24 o βιολογικός πατέρας του 2,5 ετών κοριτσιού που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, μετά από τον ξυλοδαρμό του από τον σύντροφο της μητέρας του.

Ο ίδιος, που όπως είπε δεν έβλεπε συχνά το παιδί, δήλωσε πως πριν λίγες μέρες είχε παρατηρήσει σημάδια στο σώμα της κόρης του, ωστόσο η μητέρα της τα είχε δικαιολογήσει λέγοντας πως είχε χτυπήσει στο πάρκο και στο μπάνιο.

Ο άνδρας θέλει να πάρει την επιμέλεια της κόρης του προκειμένου, όπως λέει, το παιδί να ζήσει σε ασφαλές περιβάλλον.

Πηγή

The post Ηράκλειο: Στην φυλακή ο 21χρονος για τον ξυλοδαρμό της 3χρονης κόρης της συντρόφου του first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Επαναπατρίστηκαν δύο μαρμάρινα επιτύμβια αγγεία από την Ελβετία

30ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Αυλαία στις 12 Ιουλίου με 19 παραγωγές

Το Βατικανό γίνεται πράσινο – Νέο ηλιακό εργοστάσια ανακοινώνεται από τον Πάπα Φραγκίσκο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More