«Βροχή» οι καταγγελίες για κέντρο αισθητικής στην Ερμού – Πώς εξαπατούσαν γυναίκες

«Βροχή» είναι οι καταγγελίες για κέντρο αισθητικής στην Ερμού. Γυναίκες καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα απάτης από κέντρο αισθητικής που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με καταγγελία πελάτισσας που εξαπατήθηκε, το εν λόγω κέντρο αισθητικής σε βάζει να προπληρώσεις το πρόγραμμα για το οποίο ενδιαφέρεσαι και στη συνέχεια δεν σε εξυπηρετεί ενώ δεν επιστρέφει τα χρήματα.

Το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής, όπως αναφέρει το MEGA, μέσα σε έναν χρόνο ανοίγει και κλείνει συνεχώς.

Πώς «ψαρεύουν» πελάτες

Σύμφωνα με το MEGA, το συγκεκριμένο κέντρο διαφημίζει δελεαστικές προσφορές στα social media (Instagram, Facebook), επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές κλήσεις και κράχτες στο δρόμο.

Το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής ζητά προπληρωμή και μόλις πάρουν τα χρήματα επικαλούμενοι τεχνικά ζητήματα… εξαφανίζονται από τους πελάτες, σβήνουν λογαριασμούς στα social media ενώ αλλάζουν και επωνυμία.

Τον Ιούνιο του 2023, στην ίδια διεύθυνση στην Ερμού (Αθήνα) επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 310.000 ευρώ από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης.

The post «Βροχή» οι καταγγελίες για κέντρο αισθητικής στην Ερμού – Πώς εξαπατούσαν γυναίκες first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τουρκία: 11 τραυματίες σε ατύχημα σε κυλιόμενες σκάλες στο μετρό της Σμύρνης – Δείτε το βίντεο

Στύση: Πώς επηρεάζεται από τη στοματική υγεία του άνδρα

Απίστευτο: Σμήνος πεταλούδων πέταξε 4.200 χιλιόμετρα πάνω από τον Ατλαντικό χωρίς να σταματήσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More