Kλόι Καρντάσιαν: Ανατρίχιασε με το δώρο που έκανε η αδερφή της στον αγαπημένο της

Η Kόρτνει Καρντάσιαν άφησε εντελώς άφωνη τη μικρότερη αδερφή της Kλόι, καθώς της περιέγραψε το αλλόκοτο δώρο που έκανε στον σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ

Η Κλόι Καρντάσιαν έχασε τα λόγια της έμαθε για το δώρο της αδερφής της στον ρόκερ σύζυγό της. Η Kόρτνεϊ αποκάλυψε στη μικρότερη αδερφή της ότι πήρε στον σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ ένα φιαλίδιο με το αίμα της ως ρομαντική χειρονομία.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της σειράς The Kardashians, η Kλόι επισκέφτηκε την έγκυο Kόρτνεϊ, η οποία βρισκόταν σε κατάκλιση μετά από μια «σπάνια» επέμβαση στο έμβρυο, στο αγέννητο παιδί της.

Η έγκυος έδειχνε στην Kλόι ένα λεύκωμα που είχε φτιάξει για τον ντράμερ των Blink 182 Tράβις με αναμνήσεις από την τριετή σχέση τους. Αφού η Kλόι κοίταξε το βιβλίο, η Kόρτνεϊ της είπε: «Είδες το φιαλίδιο του αίματός μου εκεί μέσα;» αφήνοντας άφωνη την αδερφή της. Όταν εκείνη απάντηση όχι, η Κόρτνεϊ την ενθάρρυνε να ρίξει άλλη μια ματιά με την αδερφή της να απαντάει: «Πρέπει να δω το αίμα» πριν συνεχίσει: «Είναι πραγματικό πράγμα από αίμα;»

Όταν η Kλόι ρώτησε γιατί είχαν δώσει ο ένας στον άλλον το αίμα τους εξαρχής, η Kόρτνεϊ είπε: «Απλώς επειδή μας αρέσει, για να έχουμε ο ένας τον άλλον». Μιλώντας στην κάμερα, η Kλόι είπε: «Το να θέλεις να επιδείξεις τα φιαλίδια του αίματός σου είναι “εντάξει, αν αυτό είναι κάτι που σου αρέσε” αλλά… είναι πολύ Billy Bob Thornton»

Και συνέχισε: «Και, όπως, κάθε λεπτό της ημέρας, θέλω να εκμεταλλευτώ ένα σωλήνα αίματος; Όχι απαραίτητα, αλλά αυτό είναι που κάνει τον κόσμο να γυρίζει, το ότι είμαστε όλοι διαφορετικοί. Δώσε τροφή στον κακό σου εαυτό!»

Πηγή

The post Kλόι Καρντάσιαν: Ανατρίχιασε με το δώρο που έκανε η αδερφή της στον αγαπημένο της first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ανατροπή οχήματος στην Ποσειδώνος – Καθυστερήσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδας

Ενρίκο Λέτα: Να δημιουργήσουμε από τους 27 της ΕΕ ένα 28ο εικονικό κράτος για τους επενδυτές

Σταύρος Ντελέκος: Έφυγε από τη ζωή ο ηχολήπτης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More