Jo Anto – Βάγια Ζυγογιάννη «Τα Πινέλα»

Στίχοι: Γιόλα Αργυροπούλου

Μουσική: Jo Anto

«Ναι, με τα χίλια! Πάμε να ζωγραφίσουμε τον έρωτα». Αυτή ήταν η απάντηση της Βάγιας Ζυγογιάννη στην πρόταση της φίλη της, Jo Anto, όταν η δεύτερη της πρότεινε να ερμηνεύσουν μαζί «Τα Πινέλα», ένα ερωτικό κομμάτι σε στίχους Γιόλας Αργυροπούλου και μουσική σύνθεση και ενορχήστρωση της Jo που αναφέρεται στην πολύχρωμη δύναμη του έρωτα.

Οι στίχοι της Γιόλας Αργυροπούλου έδωσαν τα χρώματα και η Jo με την Βάγια ζωγράφισαν με τις φωνές τους μελωδίες και συναισθήματα! Τα «Πινέλα» μοιράζουν τρέλα, έχουν θάρρος έκφρασης και δίνουν ελπίδα πως είναι εφικτό δύο άνθρωποι να φτιάξουν έναν καινούργιο κόσμο!

Και οι δύο ερμηνεύτριες μας λένε: «Η ζωή, η καθημερινότητα, η φύση κατακλύζονται από αντιθέσεις. Από χρώματα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους και με τόσες πολλές αποχρώσεις. Η ψυχή μας είναι ο κήπος των χρωμάτων και των αντιθέσεων. Χαρά και λύπη. Ένταση και ηρεμία. Μήπως αυτό δεν είναι ο έρωτας, αυτός ο σαματατζής μπογιατζής του κόσμου μας;»

The post Jo Anto – Βάγια Ζυγογιάννη «Τα Πινέλα» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Μίνως Μάτσας – «Αίμα»

Γεράσιμος Κανάκης ‘Ωδή στην ελευθερία’

‘Άμλετ’ στο Κηποθέατρο Παπάγου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More