Ηλεκτρικό ρεύμα: Ανατιμήσεις από 8% έως και 70% στα τιμολόγια Ιουνίου

Το πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που τον Μάιο καταγράφηκε πολύ μεγάλη αύξηση στην τιμή χονδρικής στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος

Τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος θα παρουσιάσουν μεγάλες αυξήσεις για τον μήνο Ιούνιο. Η αύξηση της τιμής χονδρικής προκάλεσε ανατιμήσεις, οι οποίες τελικώς κυμαίνονται από 8% έως και 70%.

Πιο συγκεκριμένα, η μεγάλη διαφοροποίηση αποδίδεται και στην απόφαση ορισμένων παρόχων να απορροφήσουν σημαντικό μέρος των αυξήσεων, προσφέροντας μεγαλύτερες εκπτώσεις στους καταναλωτές.

Το πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που τον Μάιο καταγράφηκε πολύ μεγάλη αύξηση στην τιμή χονδρικής του ηλεκτρικού ρεύματος περισσότερα από 20 ευρώ ανά μεγαβατώρα σε ποσοστιαία βάση πάνω από 35%. Και αυτό βεβαίως, όπως ήταν αναμενόμενο, πέρασε και στα τιμολόγια λιανικής.

Υπάρχουν πάροχοι που προχώρησαν μάλλον σε αυξήσεις των εκπτώσεων που προσφέρουν προς τους καταναλωτές, προκειμένου να απορροφηθεί ένα σημαντικό μέρος αυτών των ανατιμήσεων. Άλλοι πάροχοι δεν το έκαναν και γι’ αυτό έχει ανοίξει πάρα πολύ η ψαλίδα ανάμεσα στον φθηνότερο και στον ακριβότερο.

Πηγή

The post Ηλεκτρικό ρεύμα: Ανατιμήσεις από 8% έως και 70% στα τιμολόγια Ιουνίου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Σπουδαία ανακάλυψη στην Ιεράπετρα: Δικηγόρος βρήκε τον τάφο της Μαντάμ Ορτάνς

Τα ζώδια, η συγγνώμη και η συγχώρηση

Μάρθα Φριντζήλα: «Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας στην ισότητα και τον σεβασμό»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More