Τελικός Champions League: Πού θα δείτε το Ντόρτμουντ – Ρεάλ

Το Champions League φτάνει στην αποκορύφωσή του, με τον μεγάλο τελικό να βρίσκεται μπροστά μας. Η αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ντόρτμουντ υπόσχεται ένα θέαμα αξέχαστο, καθώς δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά στο MEGA, με τους έμπειρους Κώστα Βερνίκο και Αντώνη Κατσαρό να προσφέρουν σχόλια που θα μας κρατήσουν στην άκρη των καθισμάτων μας. Επιπλέον, η «προθέρμανση» θα γίνει με μια Pre-Game εκπομπή που θα μας μεταφέρει όλα τα νέα και τις αναλύσεις από τους συνδέσμους των ομάδων στην Ελλάδα.

Πριν από τη σέντρα, οι συμμετέχοντες στο τηλεπαιχνίδι «The Chase» θα ανταγωνιστούν σε μια καταδίωξη γνώσεων για το Champions League, προσφέροντας μια ακόμα διασκεδαστική πτυχή στην εκδήλωση.

Κατά τη λήξη του αγώνα, η Post-Game εκπομπή θα μας προσφέρει πλήρη ανάλυση του αγώνα, συνεντεύξεις και όλα τα παρασκήνια από το Λονδίνο, προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Είναι μια βραδιά που η καρδιά του ποδοσφαίρου χτυπάει συναρπαστικά στο MEGA και δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για το ξεκίνημα του μεγάλου τελικού.

The post Τελικός Champions League: Πού θα δείτε το Ντόρτμουντ – Ρεάλ first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τη ζωή σου

Επανέναρξη σιδηροδρομικών δρομολογίων στο τμήμα Θεσσαλονίκης – Σερρών

Απίστευτο: Άντρας από το Ντουμπάι αγόρασε ολόκληρο νησί στη σύζυγο του για να φοράει μπικίνι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More