Πρίγκιπας Χάρι: Η μυστική συνάντηση με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ – «Ήταν σχεδόν απειλητικοί»

Ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει την συνάντησή του με τον πατέρα του και τον αδέλφό του 

Ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε μία «μυστική συνάντηση» με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο και τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ για να συζητήσουν «την κατάσταση των πραγμάτων», όταν ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021, σύμφωνα με την βρετανική Mirror.

Όπως έγραψε στην αυτοβιογραφία του, ο Δούκας του Σάσεξ, όταν ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του, σκέφτηκε ότι θα ήταν μία καλή στιγμή να συναντηθεί με τον πατέρα και τον αδελφό του για μία κουβέντα. Ήταν η πρώτη φορά που ο Χάρι πήγαινε στην Αγγλία από τότε που εκείνος και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν των βασιλικών καθηκόντων τους και μετακόμισαν στις ΗΠΑ, όπου ζουν με τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ήταν η πρώτη φορά επίσης που ο Χάρι συνάντησε την οικογένειά του μετά την περιβόητη συνέντευξη που έδωσε με τη Μέγκαν στην Όπρα Ουίνφρεϊ, όπου μοιράστηκαν λεπτομέρειες για τη ζωή τους στο Παλάτι με τη βασιλική οικογένεια και εξήγησαν τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση να φύγουν απότο Λονδίνο.

«Ήταν σχεδόν απειλητικοί»

Στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2023, ο Χάρι παραδέχθηκε ότι ένιωθε άγχος όσο περίμενε τον Ουίλιαμ και τον Κάρολο να φτάσουν στη συνάντησή τους και μάλιστα κάποια στιγμή νόμιζε ότι μετάνιωσαν και δεν θα τον συναντούσαν.

Όπως περιέγραψε, είδε τον πατέρα του και τον αδελφό του με «ένα ζοφερό, σχεδόν απειλητικό βλέμμα» να κατευθύνονται προς το μέρος του. Ο Δούκας θυμήθηκε ότι τους χάρισε ένα… αδύναμο χαμόγελο, το οποίο δεν του ανταπέδωσαν, κάτι που τον έκανε να νιώσει ευάλωτος και να σκεφτεί την μαμά του, πριγκίπισσα Νταϊάνα με την ελπίδα ότι θα του έδινε δύναμη κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Ο Χάρι αποκάλυψε ακόμη ότι όταν είπε «γεια» στον αδελφό του Γουίλι και τον πατέρα του που χαϊδευτικά αποκαλούσε «Πα», του απάντησαν με μία μόνο λέξη «Χάρολντ».

«Επιτέλους τους είδα. Ώμο με ώμο, βαδίζοντας προς το μέρος μου, φαίνονταν σκυθρωποί, σχεδόν απειλητικοί. Έμοιαζαν απόλυτα ευθυγραμμισμένοι. Το στομάχι μου σφίχτηκε. Κανονικά θα καυγάδιζαν για το ένα ή το άλλο θέμα, όμως τώα έμοιαζαν να είναι συγχρονισμένοι. Προέκυψε η σκέψη; Κάτσε, συναντιόμαστε για βόλτα ή για μονομαχία;»

«Σηκώθηκα από τον ξύλινο πάγκο, έκανα ένα βήμα προς το μέρος τους, με ένα αδύναμο χαμόγελο, το οποίο δεν ανταπέδωσαν Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά στο στήθος μου. Βαθιές ανάσες, είπα στον εαυτό μου. Εκτός από φόβο ένιωθα ένα είδος εγρήγορσης και ευαλωτότητας, που είχα βιώσει σε άλλες σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Περπατώντας πίσω από το φέρετρο της μητέρας μου. Πηγαίνοντας στη μάχη για πρώτη φορά. Δίνοντας ομιλία στη μέση κρίσης πανικού.»

Στο βιβλίο ο Χάρι αποκάλυψε ότι πήρε το παρατσούκλι «Spare» από τον πατέρα του. Όπως έγραψε, όταν γεννήθηκε, ο Κάρολος είπε στην Νταϊάνα «Υπέροχα. Τώρα μου έδωσες έναν διάδοχο και μία ρεζέρβα, η δουλειά μου τελείωσε».

Πηγή

The post Πρίγκιπας Χάρι: Η μυστική συνάντηση με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ – «Ήταν σχεδόν απειλητικοί» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αρκάς: Η καλημέρα με πρωταγωνιστή τον Ιούλιο

Η κοινή εμφάνιση Σαμαρά και Καραμανλή κινητοποιεί το Μέγαρο Μαξίμου

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε αγνώστου τύπου βαλλιστικό πύραυλο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More