Θρίλερ στα Άνω Λιόσια: 20 ημέρες ήταν νεκρός ο ηλικιωμένος που βρέθηκε τεμαχισμένος και απανθρακωμένος – Οι ισχυρισμοί του γιου του

Η τραγική υπόθεση του 80χρονου άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος και τεμαχισμένος στην αυλή του σπιτιού του στα Άνω Λιόσια έχει προκαλέσει σοκ και πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις για το πώς και γιατί συνέβη αυτή η φρικιαστική πράξη που σόκαρε το Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει περίπου 20 ημέρες πριν εντοπιστεί το πτώμα του. Ο 59χρονος γιος του, που προσήχθη από την αστυνομία, ομολόγησε ότι έκαψε τον πατέρα του, υποστηρίζοντας πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τον θάψει με τον κανονικό τρόπο.

Το βράδυ της Παρασκευής, 31 Μαΐου, οι Αρχές κινητοποιήθηκαν όταν αναφέρθηκαν έντονες δυσοσμίες που προέρχονταν από τη μονοκατοικία στην οδό Αγαμέμνονος 52, όπου ζούσαν πατέρας και γιος. Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο γιος έκαιγε κάτι στην αυλή του σπιτιού λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 27 ή 28 Μαΐου. Μάλιστα, κλήθηκε η πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασε, η φωτιά είχε ήδη σβηστεί και δεν έγινε περαιτέρω έλεγχος. Οι γείτονες πίστεψαν αρχικά ότι η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο δίπλα από το σπίτι.

Ένας γείτονας, προσπαθώντας να εντοπίσει την πηγή της δυσοσμίας, μπήκε στο εγκαταλελειμμένο κτήριο και είδε ένα καμένο στρώμα στην αυλή του σπιτιού. Μαζί με άλλους γείτονες ανέβηκαν στην ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με μια κουβέρτα από πάνω και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο γιος του ηλικιωμένου αρνήθηκε να τους επιτρέψει την είσοδο στο σπίτι. Σε ερωτήσεις τους για την τοποθεσία του πατέρα του, αρχικά ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης και αργότερα ότι φιλοξενούνταν από κάποιον συγγενή. Τελικά, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν στην αυλή το απανθρακωμένο πτώμα του ηλικιωμένου καλυμμένο με μια κουβέρτα. Οι γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα ανέφεραν ότι το σώμα ήταν διαμελισμένο και κάποια μέλη είχαν τοποθετηθεί μέσα σε ένα πιθάρι στην αυλή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ηλικιωμένος είχε εκμυστηρευτεί ότι ο γιος του τον κακοποιούσε. Η τελευταία φορά που οι γείτονες είδαν τον 80χρονο ήταν το Πάσχα. Η οικογένεια ζούσε στην περιοχή τα τελευταία επτά χρόνια, αλλά δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με τη γειτονιά.

Ο γιος, που εργαζόταν ως καθηγητής και φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, βρέθηκε ξυπόλυτος και με βρώμικα ρούχα όταν έφτασαν οι αστυνομικοί. Κάποιοι γείτονες ανέφεραν ότι το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό, γεγονός που ενδέχεται να συνέβαλε στην απόγνωση και τα οικονομικά προβλήματα του γιου, οδηγώντας τον στην αποτρόπαια πράξη.

Η υπόθεση αυτή παραμένει υπό διερεύνηση, καθώς οι Αρχές συγκεντρώνουν περισσότερα στοιχεία για να κατανοήσουν πλήρως τα γεγονότα και τα κίνητρα πίσω από αυτή την τραγωδία.

The post Θρίλερ στα Άνω Λιόσια: 20 ημέρες ήταν νεκρός ο ηλικιωμένος που βρέθηκε τεμαχισμένος και απανθρακωμένος – Οι ισχυρισμοί του γιου του first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ανατροπή με τον κρεμασμένο φοιτητή στα Σπάτα – Ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία

Ρόδος: Σεισμός 3,6 Ρίχτερ ανοιχτά του νησιού

Family Pride: H παρέλαση της περήφανης Ελληνικής οικογένειας στη Θεσσαλονίκη

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More