Ειδικοί μιλούν για «τριχωτό UFO»: «Αυτό συμβαίνει μια φορά στη ζωή»

Ειδικοί για θέματα του διαστήματος πιστεύουν ότι εντόπισαν περίεργα συντρίμμια «UFO» που ανακάλυψαν ένας κηπουρός από τη Βόρεια Καρολίνα και ένας συνάδελφός του σε ένα πολυτελές κάμπινγκ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Justin Clontz βρήκε πρόσφατα ένα πάνελ πλάτους τρία πόδια καλυμμένο με καμένες και ξεφτισμένες ίνες άνθρακα στη μέση ενός μονοπατιού στην πόλη Canton. Τώρα ένας αστρονόμος είπε στο DailyMail.com ότι το αλλοιωμένο μέταλλο είναι πιθανότατα κομμάτι ενός κορμού από ένα από τα διαστημόπλοια SpaceX του Έλον Μασκ.

«Τα συντρίμμια ταιριάζουν με την αναμενόμενη θέση αυτών των αποκοπών», είπε ο αστροφυσικός της Smithsonian, Δρ. Τζόναθαν Μακ Ντάουελ στην DailyMail.com, προσθέτοντας ότι είναι «πολύ σίγουρος» για αυτή την αξιολόγηση.

Το απανθρακωμένο μαύρο μεταλλικό αντικείμενο μοιάζει επίσης με δύο κομμάτια συντριμμιών που βρέθηκαν στον Καναδά και την Αυστραλία που είναι πλέον γνωστό ότι ανήκουν στους Dragons της SpaceX.

Πώς βρέθηκε το αντικείμενο

Ο Justin Clontz εργαζόταν ως φύλακας στο Glamping Collective, ένα πολυτελές κάμπινγκ στην κομητεία Haywood, όταν έκανε τη φρικτή ανακάλυψη.

Ο επαγγελματίας κηπουρός και τοπιογράφος είπε στις τοπικές ειδήσεις ότι «απλώς σοκαρίστηκε που συνέβη», προσθέτοντας: «Είναι κάτι που συμβαίνει μια φορά στη ζωή, ξέρετε, δεν συμβαίνει κάθε μέρα».

Οι ίνες άνθρακα των συντριμμιών που μοιάζουν με UFO έμοιαζαν σχεδόν με κάποιο είδος περίεργης γούνας, καθώς οι αρχικές αναφορές περιέγραφαν το πιο πιθανό πλέον ταυτοποιημένο μυστηριώδες αντικείμενο. «Δεν ξέρουμε τι είναι», είπε ο Justin Clontz στις τοπικές ειδήσεις νωρίτερα αυτό το μήνα. «Ξέρουμε απλώς ότι δεν είναι από εδώ».

Αν και το κομμάτι του SpaceX προσγειώθηκε με ασφάλεια περίπου μισό μίλι μακριά από ένα απομακρυσμένο μονοπάτι Glamping, ο Δρ. ΜακΝτάουελ σημείωσε ότι τόσο τα δημόσια όσο και τα ιδιωτικά διαστημικά προγράμματα έχουν γίνει επικίνδυνα χαλαρά στην αντιμετώπιση των διαστημικών συντριμμιών τα τελευταία χρόνια.

Η εργασία του Δρ. ΜακΝτάουελ, η οποία περιλαμβάνει τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων από το τηλεσκόπιο ακτίνων Χ Chandra της NASA και άλλες πλατφόρμες αστρονομίας που βασίζονται στο διάστημα, συχνά περιλαμβάνει τη μελέτη της διαστημικής κυκλοφορίας στην τροχιά της Γης.

The post Ειδικοί μιλούν για «τριχωτό UFO»: «Αυτό συμβαίνει μια φορά στη ζωή» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More