Survivor 31-5: Τέλος ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους – Μπηχτές κατά του Φάνη από τους κόκκινους (vids)

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό (30/5) επεισόδιο του Survivor

Survivor 31-5: Καθηλωτικό όπως ακριβώς αναμενόταν ήταν το χθεσινό (30/5) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό κάθε άλλο παρά παραπονούμενο μπορεί να έμεινε την Πέμπτη 30 Μαΐου, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με μοναδικές μάχες στον στίβο αλλά και μια αποχώρηση.

Survivor 31-5: Τέλος ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους – Μπηχτές κατά του Φάνη από τους κόκκινους

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς μέχρι και την αποχώρηση υπήρχαν αρκετά πράγματα άξια σχολιασμού.

Αρχικά, κόκκινοι και μπλε τέθηκαν αντιμέτωποι στον στίβο μάχης, με φόντο το καθιερωμένο έπαθλο επικοινωνίας, εκεί όπου ο Φάνης με ένα… χέρι έκανε το 4 στα 4 και χάρισε το έπαθλο επικοινωνίας στην ομάδα των Μπλε.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν έξαλλος μαζί του, αφού ο παίκτης των Μπλε αποφάσισε να μιλήσει για το γεγονός πως τον διάλεξαν αν και τραυματία.

Ο «El Mago» μίλησε με σκληρά λόγια, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ξέρω αν σε τόσα χρόνια Survivor έχει υπάρξει πιο κενός συναισθηματικά άνθρωπος από τον Φάνη».

Στη συνέχεια, το επεισόδιο έφερε πολύ έντονα συναισθήματα, με τους Μπλε να βλέπουν βίντεο μηνύματα από στενούς συγγενείς.

Κάπως έτσι, Δώρα, Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Χριστόφορος μπήκαν στην κρισιμότατη Μονομαχία για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες έχουμε αποχώρηση, αφού οι παίκτες έπρεπε να περάσουν από τέσσερις μονομαχίες όλο αυτό το διάστημα, σε ένα νέο σύστημα διεξαγωγής μονομαχιών.

Σαφέστατα, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ήταν από τα αουτσάιντερ, αφού έχει μείνει πίσω σε ρυθμό σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες και ήταν αυτός που είπε αντίο στο παιχνίδι, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει για τα χρήματα που θα πάρει!

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 31-5: Τέλος ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους – Μπηχτές κατά του Φάνη από τους κόκκινους (vids) first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More