Survivor: Πρωτοφανής επίθεση με βαριές κουβέντες από Γκιουλέκα σε Φάνη – «Δεν έχει υπάρξει πιο κενός άνθρωπος»

Επίθεση με βαριές κουβέντες από τον Γιώργο Γκιουλέκα προς τον Φάνη Μπολέτση.

Οι κόντρες και οι εντάσεις στο Survivor δεν σταματούν και ο Γιώργος Γκιουλέκας τα έβαλε για άλλη μία φορά με τον Φάνη Μπολέτση.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τη δική τους μάχη στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας το οποίο παρακολουθήσατε Live μέσα από το Sportime, όμως δεν έλειψαν οι διαμάχες.

Ο Φάνης Μπολέτσης αποφάσισε να αγωνιστεί και τους τρέλανε όλους, παίζοντας με ένα χέρι και κάνοντας το 4 στα 4 χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν έξαλλος μαζί του, αφού ο παίκτης των Μπλε αποφάσισε να μιλήσει για το γεγονός πως τον διάλεξαν αν και τραυματία.

Ο «El Mago» μίλησε με σκληρά λόγια, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ξέρω αν σε τόσα χρόνια Survivor έχει υπάρξει πιο κενός συναισθηματικά άνθρωπος από τον Φάνη».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως «είναι δεύτερο σερί έπαθλο που κερδίζει, δεν έχει πει κουβέντα για τους γονείς του, κουβέντα για τον αδερφό του, πήρε τον λόγο και βγάζει χολή. Και την προηγούμενη φορά είπε για το ματσάρισμα. Θέλει να βάλει τόσο πάνω τον εγωισμό του και όχι να σταθεί στους γονείς του».

Survivor: Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν…

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=yddswnmdjjiwtdux&playlistId=v-d1n8jaxo8d4p

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor: Πρωτοφανής επίθεση με βαριές κουβέντες από Γκιουλέκα σε Φάνη – «Δεν έχει υπάρξει πιο κενός άνθρωπος» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More