Ομόνοια: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη και δεμένη σε κτίριο – Την κρατούσε 27χρονος

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα στην περιοχή της Ομόνοιας στην Αθήνα, κατηγορούμενου για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρπαγή, βιασμό και παράβαση του νόμου περί όπλων

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία και έλεγχο των αρχών, οι οποίες εντόπισαν τον ύποπτο κρατώντας μαχαίρι. Ακολούθησε η ανακάλυψη μιας 33χρονης γυναίκας, δεμένης και τραυματισμένης σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε έκκληση βοήθειας από το κτίριο και εντόπισαν την εν λόγω γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι είχε επιτεθεί σε αυτήν ο συλληφθείς. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη, ενώ ο κατηγορούμενος συνελήφθη και καταδικάστηκε για τα εγκλήματά του.

Οι Αστυνομικοί την μετέφεραν στο Τ.Α. Ομονοίας όπου κατήγγειλε ότι υπαίτιος της κατάστασής της ήταν ο 27χρονος κατηγορούμενος, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Στη συνέχεια, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, το οποίο, αφού την εξέτασε, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Ομόνοια: Τι δήλωσε στους αστυνομικούς η 33χρονη

Αστυνομικοί, όπως έγινε γνωστό, πήγαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η 33χρονη, η οποία έφερε κακώσεις σε όλο της το σώμα, κυρίως στα χέρια και στα πόδια, και τραύμα στον μηρό από μαχαίρι, παίρνοντάς της κατάθεση.

Η ίδια δήλωσε στους Αστυνομικούς, ότι γύρω στις 02:00 το μεσημέρι, συνάντησε τον 27χρονο, τον οποίο δεν γνωρίζει, στον δρόμο και συμφώνησαν να μεταβούν στο σπίτι του.

Αφού η παθούσα μπήκε μέσα, ο κατηγορούμενος τής επιτέθηκε, χτυπώντας την και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η υπόθεση αποτελεί αντικείμενο δικαστικής έρευνας για τη διασφάλιση της δικαιοσύνης και της προστασίας των θυμάτων.

The post Ομόνοια: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη και δεμένη σε κτίριο – Την κρατούσε 27χρονος first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ουαλία: Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι αλλά… άπλωσε ρούχα και σφουγγάρισε το πάτωμα – Δεν έκλεψε τίποτα

Η Σερβία πήρε την επενδυτική βαθμίδα από τον οίκο S&P

ΣΥΡΙΖΑ – Γκλέτσος για Κασσελάκη: Το παιδί δεν είχε κάνει ούτε θαλαμοφύλακας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More