Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Έμμας – «Σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή»

Οι γονείς της 21χρονης Έμμας δώρισαν τα όργανα της αδικοχαμένης φοιτήτριας που σκοτώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2022, όταν ΙΧ αυτοκίνητο την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο αποκαλύπτοντας ότι συναντήθηκε με την λήπτρια της καρδιάς της κόρης της.

Η φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου για πέντε ημέρες, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά της. Οι γονείς της σε μία σπουδαία επίδειξη μεγαλοψυχίας δώρισαν τα όργανά της.

Η κυρία Κέλλυ Καμπάκη μετά την συνάντηση με την λήπτρια της καρδιάς της Έμμας έγραψε στο Facebook: «Εμμα μου, αγάπη μου, ζωή μου, ανάσα μου .. χθες ξανάκουσα την καρδούλα σου να χτυπά δυνατά .. όπως τότε που την άκουσα πρώτη φορά στον υπέρηχο .. όπως τότε που σε αγκάλιαζα σφιχτά .. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια σε λέξεις αλλα λέξη για να εκφράσει αυτό το συναίσθημα δεν υπάρχει !!Σε ευχαριστώ εσένα ..γιατί μου έδωσες τη δυνατότητα να ξανακούσω την καρδιά της να χτυπάει δυνατά .. να ξανανιωσω την ζεστή αγκαλιά της.. σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή .. είμαι σίγουρη οτι εσένα επέλεξε η Εμμα για να πάρεις την καρδιά της … να την προσεχεις σαν τα μάτια σου».

Πηγή

The post Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Έμμας – «Σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κρήτη: Δύο ισχυροί σεισμοί σε μισή ώρα

Φωτιά σε τροχόσπιτο στη Νίκαια

Ανατροπή οχήματος στην Ποσειδώνος – Καθυστερήσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More