Επιμένει ο Στέφανος Κασσελάκης και τα βάζει ξανά με δημοσιογράφους – «Εντολοδόχοι του Μαξίμου»

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη μετά την αποχώρησή κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του συνέντευξης στο σταθμό Real Voice της Ρόδου

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει νέα έκταση στην αντιπαράθεση που είχε με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη κατά τη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό Real Voice της Ρόδου.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε από τη συνέντευξη επειδή διαφώνησε με το περιεχόμενο των ερωτήσεων της δημοσιογράφου. Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για εντολοδόχους του Μαξίμου και ότι ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να σκύψει το κεφάλι σε στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους δημοσιογράφους.

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος Πολάκης πήρε ανοιχτά το μέρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «δεν είσαι μόνος σου» στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα στους δημοσιογράφους.

Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα»

Στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου – στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός.

Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος.

Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο.
Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις.
Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια.

Θα μου πείτε, «μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;».
Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα.
Πέντε χρόνια ήταν αρκετά».

Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου – στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός.

Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) May 31, 2024

Πολάκης: «Δεν είσαι μόνος σου»

Την ανάρτηση Κασσελάκη σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.

«Προφανως δεν εισαι μονος σου!! Επιθεση σε ολη τη γραμμη σε ολη τη σαπια «δημοσιογραφια» των πετσοταισμενων δουλικων του Μαξιμου!» ανέφερε στη δική του ανάρτηση στο X.

Πηγή

The post Επιμένει ο Στέφανος Κασσελάκης και τα βάζει ξανά με δημοσιογράφους – «Εντολοδόχοι του Μαξίμου» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ διορίζει το νέο υπουργικό συμβούλιο – Τα πρόσωπα στις θέσεις «κλειδιά»

Τοποθέτησαν βόμβα σε beach bar στη Στούπα Μεσσηνίας – Ανάστατοι οι κάτοικοι μετά την έκρηξη

«Δυο γυναίκες χορεύουν»: Η Κατιάνα Μπαλανίκα και η Ιωάννα Ασημακοπούλου στο θέατρο Διάνα το Νοέμβριο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More