Τα πιο ωραία sundress H&M για το καλοκαίρι!

Δεν υπάρχει πιο άνετο ρούχο το καλοκαίρι από τα sundress H&M ! Εξάλλου, οφείλει το outfit σου να είναι δροσερό αλλά και να παραμένει στιλάτο. Φέτος, οι τάσεις στα καλοκαιρινά φορέματα περιέχουν πολλά χρώματα, μοτίβα και κάθε λογής κοψίματα. Και έτσι ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και σωματότυπο! Παρακάτω έχουμε βρει να σου προτείνουμε τα καλύτερα sundress από την συλλογή του H&M, από ρομαντικά floral φορέματα μέχρι πιο κλασσικά σχέδια, οι επιλογές είναι αρκετές!

Καλοκαίρι και sundress H&M

Οι μέρες σιγά σιγά είναι όλο και πιο ζεστές, τι πιο τέλειο λοιπόν από ένα δροσερό φόρεμα για την έξοδο σου ανεξάρτητα την ώρα της ημέρας; Ίσως να προτιμάς ένα πιο μακρύ- maxi φόρεμα από τα h&m, ή ένα λίγο πιο τσαχπίνικο ή ακόμη ένα εκθαμβωτικό καλοκαιρινό φόρεμα. Εμείς έχουμε κάνει την περισσότερη δουλειά και σου βρήκαμε αυτά τα φορέματα στα H&M. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να τα παραγγείλεις online ή να πας από κοντά σε κάποιο κατάστημα να τα δοκιμάσεις.

Για εσένα που θα προτιμήσεις να βάλεις ένα φόρεμα για την απογευματινή σου έξοδο για κοκτέιλ στην παραλία ή σε κάποιον κήπο της Αθήνας, έχουμε να σου προτείνουμε τα εξής.

Το απόλυτο, διαχρονικό λευκό φόρεμα. Είναι ένα φόρεμα που σου δίνει άπειρη ελευθερία στους τρόπους που μπορείς να το συνδυάσεις και να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ! Μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με ένα ζευγάρι λόφερς ή πέδιλα, και μερικά κοσμήματα. Επέλεξε λευκά κοσμήματα με πέρλες και χρυσές λεπτομέρειες για να απογειώσεις το σύνολο σου. Φυσικά, το συγκεκριμένο sundress υπάρχει και σε άλλες χρωματικές επιλογές αν θες κάτι διαφορετικό.

Ένα φόρεμα, κάπως διαφορετικό από το προηγούμενο, εξίσου ιδιαίτερο όμως για να ξεχωρίσεις στην επόμενη σου έξοδο.  Μπορείς να το φορέσεις όπως είναι, ή να το συνδυάσεις με μια μαύρη κοντομάνικη μπλούζα από μέσα για ένα πιο μοντέρνο και chic look. Επίσης, για μια βραδινή έξοδο μπορείς να επιλέξεις αντί για την κοντομάνικη, ένα αέρινο μαύρο σακάκι και ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα. Με ή χωρίς χρυσές λεπτομέρειες. 6 Απαραίτητα κοσμήματα που θα απογειώσουν τα looks σου

Ένα sundress για της λάτρεις του εκκεντρικού

Τέλος, όπως έχουμε δει και στις φετινές τάσεις, το κόκκινο χρώμα επικράτησε τον χειμώνα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα απουσιάζει από την γκαρνταρόμπα μας τους καλοκαιρινούς μήνες! Τα κόκκινα φορέματα, κόκκινα σακάκια και γόβες θα κάνουν πολλές εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι. Οφείλεις ως σωστή κομψή γυναίκα, να προετοιμαστείς αναλόγως , προσθέτοντας αυτό ή άλλο κόκκινο φόρεμα από τα H&M στην ντουλάπα σου. Όπως και πριν, έτσι και αυτό το sudnress υπάρχει και σε άλλα πιο “διακριτικά” χρώματα. Επέλεξε να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή τα αγαπημένα σου λευκά αθλητικά για ένα πιο πρωινό στιλ.

Midi – maxi καλοκαιρινά H&M φορέματα

Για εσένα τώρα που προτιμάς ένα πιο μακρύ φόρεμα, η συλλογή των H&M έχει φροντίσει να σε εκπλήξει! Ιδανικά τα νέα κομμάτια της συλλογής τους για λάτρεις των maxi dresses. Πόσο μάλλον όταν κυριαρχούν floral σχέδια, που αποπνέουν κομψότητα και ρομαντισμό. Μια συνδυαστική επιλογή είναι ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με χαμηλό τακούνι και περλέ κοσμήματα. Τα 6 παπούτσια που ταιριάζουν με κάθε σου φόρεμα

Στο ίδιο maxi στιλ φορέματος, σου βρήκαμε αυτό το υπέροχο sundress H&M σε γραμμή Α. Τα μοναδικά του σχέδια σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι πέδιλα με τακούνι ή ακόμη και τα αγαπημένα σου sneakers, θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις στην επόμενη σου έξοδο.  Ή για μια πιο χαλαρή πρωινή βόλτα, επέλεξε ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.

Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας το look σου, μέσω Instagram: #edivagr #sundress και ταγκ @edivagr!

Είτε κανονίζεις μια χαλαρή βόλτα στην παραλία, είτε μια ανέμελη έξοδο στην πόλη ύστερα από μια απαιτητική μέρα, τα sundress H&M είναι ιδανικά. Άνετα αλλά και σικάτα, και μπορείς να τα προσαρμόσεις εσύ με όποιον τρόπο θες για να αναδεικνύουν το δικό σου προσωπικό στιλ. Αν αφήσεις την φαντασία σου και την fashionista μέσα σου ελεύθερα, οι μοναδικοί στιλιστικοί συνδυασμοί θα σε κάνουν να λάμπεις!

The post Τα πιο ωραία sundress H&M για το καλοκαίρι! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Πως να ντυθείς δροσερά και με στυλ όταν έχει ζέστη

4 Καλοκαιρινά λινά σύνολα για να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Χρώματα μαλλιών Καλοκαίρι 2024: Δες τις 4 μεγαλύτερες τάσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More