Δες ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στην επιδερμίδα σου!

Εσύ γνώριζες πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ακριβώς σε ποια χρώματα κατατάσσεται η επιδερμίδα μας; Κι όμως! Υπάρχουν δύο τόνοι που διαχωρίζουν το χρώμα του δέρματός μας. Ο θερμός τόνος, στον οποίο οι γυναίκες τείνουν να έχουν σκουρόχρωμη επιδερμίδα και πιο έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο αλλά και τον ψυχρό τόνο στον οποίο οι γυναίκες έχουν αρκετά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και άλλα χαρακτηριστικά, όπως είναι τα ανοιχτά μάτια.

Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, οι ειδικοί λένε πως ανάλογα με τον τόνο της κάθε επιδερμίδας ταιριάζουν στην κάθε μια και τα ανάλογα χρώματα στα μαλλιά. Είναι πολύ σημαντικό να μείνεις παρακάτω λοιπόν, για να βρεις ποιο χρώμα μαλλιών σου ταιριάζει καλύτερα μιας και αρκετές από εμάς αυτό το θέμα μας ταλαιπωρεί. Έτσι, πάμε να δούμε ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στην επιδερμίδα σου ώστε να κάνεις την κατάλληλη επιλογή!

Ποια είναι η σωστή απόχρωση μαλλιών για εσένα- Σκουρόχρωμες επιδερμίδες

1. Βαθύ μαύρο χρώμα

Ξεκινάμε με τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες και με ένα από τα πιο κολακευτικά χρώματα για αυτές. Το βαθύ μαύρο είναι μια κατάλληλη επιλογή για γυναίκες έντονα χαρακτηριστικά προσώπου μιας και τα αναδεικνύει. Αν έχεις σκούρο δέρμα λοιπόν, το μαύρο χρώμα είναι μια πολύ καλή και ασφαλή λύση για εσένα. 12 Ιδέες για ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά!

2. Σκούρο καστανό με ανταύγειες- Χρώματα για σκούρα δέρματα

Συνεχίζουμε με τα χρώματα για σκούρες επιδερμίδες, με ένα από αυτά να είναι το σκούρο καστανό. Προσωπικά, θεωρώ ότι σας ταιριάζει πολύ αυτό το χρώμα μιας και γλυκαίνει το πρόσωπο. Μια ωραία προσθήκη θα ήταν κάποιες ανταύγειες ή balayage σε μελί ή και ξανθό χρώμα. 5 Χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες!

3. Icy white ή αλλιώς το ξανθό του πάγου- Χρώμα μαλλιών

Τέλος, για εσάς σκουρόχρωμα κορίτσια μου σας προτείνω ένα χρώμα που σίγουρα θα έχετε δει σε πολλές celebrities. Το ξανθό του πάγου ή icy white όπως ονομάζεται είναι η τέλεια λύση για εσάς που θέλετε να γίνεται ξανθιά. Ένα πραγματικά, τέλειο χρώμα που θα φωτίσει την επιδερμίδα σας! 6 Αποχρώσεις ξανθού για όλα τα γούστα

 Αποχρώσεις μαλλιών ανάλογα με τον τόνο του δέρματος- Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

1. Golden hair- Ανοιχτό καστανό χρώμα μαλλιών

Περνάμε τώρα σε εσάς κορίτσια μου, που έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Θα σας ξεκινήσω με μια safe επιλογή και πολύ κλασσική η οποία είναι το ανοιχτό καστανό. Το φωτεινό αυτό χρώμα μπορεί να αναδείξει σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Μια καλή ιδέα είναι επίσης να προσθέσετε πολλές ξανθιές ανταύγειες ή και balayage. Τα ιδανικά μακιγιάζ για καστανόξανθες!

2. Ξανθό χρώμα μαλλιών- Χρώμα μαλλιών για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Στην συνέχεια έχουμε μια τρομερή επιλογή για όλες εσάς με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά. Το ξανθό χρώμα μαλλιών βέβαια! Ένα υπέροχο χρώμα που ταιριάζει σε πολλές από εσάς! Ωστόσο προσοχή, εγώ προτείνω το ξανθό με κίτρινο λίγο μιας που τα πολύ γκρίζα και λευκά χρώμα χλομιάζουν το πρόσωπό σας. Οι 5 καλύτερες αποχρώσεις του ξανθού!

3. Ροζ ή κοκκινωπές αποχρώσεις

Τέλος, σας προτείνω εσάς με ανοιχτόχρωμο δέρμα να δοκιμάσετε τις ροζ ή και τις κοκκινωπές αποχρώσεις στα μαλλιά σας. Αν ψάχνετε κάτι το διαφορετικό ή ιδιαίτερο αυτά τα χρώματα θα αγκαλιάσουν την επιδερμίδα σας και θα σας κάνουν να λάμπετε! Μπορείτε να δοκιμάσετε την ροζ απόχρωση των φωτογραφιών, ή αλλιώς ένα κόκκινο ή και χάλκινο χρώμα θα σας πήγαινε εξίσου. Συμβουλές & προτάσεις για κόκκινα-χάλκινα μαλλιά!

The post Δες ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στην επιδερμίδα σου! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια αυτό το καλοκαίρι

4 Μαγιό Zara που πρέπει να αποκτήσεις φέτος το καλοκαίρι

Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου του 2024

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More