Ο Πούτιν απένειμε στον ηθοποιό Στίβεν Σίγκαλ το παράσημο της φιλίας

Ο Στίβεν Σιγκάλ ευχαρίστησε επίσης τον Βλαντιμίρ Πούτιν για το βραβείο και για όσα έχει κάνει ο Ρώσος ηγέτης για τον κόσμο.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επέδωσε το παράσημο για Τάγμα της Φιλίας στον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών για τις Ανθρωπιστικές Σχέσεις, Αμερικανό ηθοποιό Στίβεν Σίγκαλ.

Η τελετή έγινε στην αίθουσα Catherine του Κρεμλίνου. «Η πλειοψηφία όσων συγκεντρώθηκαν εδώ σήμερα έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να δείξουν την αγάπη και την υποστήριξή τους για την Πατρίδα. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να μετρηθεί η αφοσίωση με την οποία ο πρόεδρος ηγείται της χώρας του», είπε ο Σιγκάλ από την πλευρά του.

Ευχαρίστησε επίσης τον Βλαντιμίρ Πούτιν για το βραβείο και για όσα έχει κάνει ο Ρώσος ηγέτης για τον κόσμο.

Σήμερα ο Πρόεδρος απένειμε βραβεία σε πολλούς Ρώσους. Ανάμεσά τους ήταν υψηλόβαθμα στελέχη της κρατικής μηχανής, στελέχη του πολιτισμού και του αθλητισμού, αστροναύτες και στρατιωτικοί που διακρίθηκαν στη ζώνη του πολέμου.

? Steven Seagal spoke in the Kremlin and repeated Putin’s narratives. He stated that before the start of the war, Ukraine was known for human trafficking, organ trafficking, drug trafficking, sexual exploitation of children, biochemical laboratories, fascism, and Nazism. pic.twitter.com/tdT9mZLdhE

— NEXTA (@nexta_tv) May 30, 2024

Πηγή

The post Ο Πούτιν απένειμε στον ηθοποιό Στίβεν Σίγκαλ το παράσημο της φιλίας first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ διορίζει το νέο υπουργικό συμβούλιο – Τα πρόσωπα στις θέσεις «κλειδιά»

Τοποθέτησαν βόμβα σε beach bar στη Στούπα Μεσσηνίας – Ανάστατοι οι κάτοικοι μετά την έκρηξη

«Δυο γυναίκες χορεύουν»: Η Κατιάνα Μπαλανίκα και η Ιωάννα Ασημακοπούλου στο θέατρο Διάνα το Νοέμβριο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More