Survivor 29/5 spoiler αποχώρηση: Αυτός χάνει απόψε στη μονομαχία

Survivor 29/5 spoiler αποχώρηση: Ποιος θα ηττηθεί στην πρώτη μονομαχία για αποχώρηση;

Survivor 29/5 spoiler αποχώρηση: Δυναμικά συνεχίζεται η 21η εβδομάδα του Survivor, εκεί όπου οι μονομαχίες χωρίζονται σε δύο κομμάτια. Ποιος είναι αυτός που θα χάσει την πρώτη;

Ήδη σας έχω πει τι ακριβώς ισχύει με τις μονομαχίες, καθώς και τις αλλαγές που έχουμε.

Δώρα Νικολή και Γιώργος Παπαχαραλάμπους βρίσκονται ήδη στον… τάκο και περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι ο τρίτος που θα παλέψει για την παραμονή του.

Το δεδομένο είναι ένα. Αυτή την εβδομάδα ένας παίκτης θα αποχωρήσει. Στο επεισόδιο της Πέμπτης θα δούμε τον παίκτη που αποχωρεί, μέσα από μονομαχία τριών παικτών.

Στο τελευταίο συμβούλιο έγινε μία μεγάλη ανατροπή, αφού η Κατερίνα Δαλάκα βγήκε στον… τάκο και θα δώσει τη δική της μάχη για παραμονή.

Φυσικά σας έχω πει ποιο είναι το απόλυτο φαβορί για παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Survivor 29/5 spoiler αποχώρηση: Αυτός χάνει απόψε στη μονομαχία

Οι τρεις παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα θα δώσουν την πρώτη μάχη παραμονής τους, ενώ ο ηττημένος θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να διεκδικήσει την παραμονή του.

Κατερίνα Δαλάκα, Σταμάτης Ταλαδιανός και Χριστόφορος Ταξίδης θα μπουν στον στίβο μάχης με σκοπό να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την υπόθεση παραμονής.

Σίγουρα υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ, κάτι που θα ισχύει σε αυτή την μονομαχία. Ήδη σας έχω πει εξαρχής ποιο είναι το φαβορί να ηττηθεί.

Οριστικό και κλειδωμένο πλέον. Ο Χριστόφορος Ταξίδης δεν τα καταφέρνει και θα πάει στη μάχη της Πέμπτης απέναντι στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και την Δώρα Νικολή.

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 29/5 spoiler αποχώρηση: Αυτός χάνει απόψε στη μονομαχία first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More