Survivor: Ανακοινώνει τα δυσάρεστα ο Γιώργος Λιανός!

Τι θα αποκαλύψει ο Γιώργος Λιανός για το Survivor!

Σημαντική ανακοίνωση έχει ο Γιώργος Λιανός για την εξέλιξη του φετινού Survivor που φτάνει στο φινάλε του.

Αντίστροφα μετράει το φετινό Survivor για την ολοκλήρωσή του και υπάρχουν τρομερές εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αφήσει να διαρρεύσει η πληροφορία πως τη νέα σεζόν δεν θα υπάρχει Survivor και έχει ήδη διευθετήσει την αντικατάστασή του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Λιανός ενημερώθηκε από τον Τούρκο παραγωγό πως ο φετινός κύκλος πάει για φινάλε στα τέλη Ιουνίου αντί για τις αρχές Ιουλίου και ο λόγος είναι η τηλεθέαση, η οποία έχει πολύ χαμηλά νούμερα φέτος και σε λίγες ημέρες ξεκινάει το EURO, το οποίο διαχρονικά παίρνει μεγάλη προβολή από τους τηλεθεατές.

Έτσι, αναμένουμε την ανακοίνωση του Λιανού για το φινάλε του ριάλιτι, η οποία αναμένεται να γίνει πραγματικότητα σε δυο εβδομάδες, εξέλιξη που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους παίκτες. καθώς αρκετοί έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν. Ερωτηματικό παραμένει το τι θα συμβεί με τους μισθούς των παικτών, μιάς και το παιχνίδι… έπεσε έξω από το αρχικό του μπάτζετ.

Πηγή: koubanezos.gr

The post Survivor: Ανακοινώνει τα δυσάρεστα ο Γιώργος Λιανός! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More