Ώρα Ελλάδας – Ώρα του Ολυμπιακού: Όλη η Ελλάδα μια ομάδα για να σηκώσει την κούπα

Όλη η υγιής φίλαθλη Ελλάδα είναι με τον Θρύλο

Η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία των Ερυθρόλευκων, η μεγαλύτερη βραδιά σε συλλογικό επίπεδο έφτασε. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είναι έτοιμη να δώσει χαρά σε εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα.

ΣΕΦ, Πλατεία Κοραή και Γ. Καραϊσκάκης γεμάτα από χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού

Ασφυκτικά γεμάτος ο Πειραιάς, στα σημεία που έχουν τοποθετηθεί για τον αποψινό τελικό γιγαντοοθόνες, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα οι χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού που δεν κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο εισιτηρίο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Το σχήμα που θα παρατάξει ο Βάσκος τεχνικός κόντρα στη Φιορεντίνα είναι σχετικά προβλέψιμο.

Αρχικά να τονίσουμε πως η πιθανή ενδεκάδα έχει να κάνει με τον Τζολάκη στο τέρμα. Αριστερά της άμυνας ο Ορτέγκα, ο οποίος έδειξε ότι είναι «ΟΚ», δεξιά ο Ροντινέι και στόπερ οι Κάρμο, Ρέτσος.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής πιθανότατα θα είναι οι Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, στα εξτρέμ οι Ποντένσε, Φορτούνης και στην επίθεση ο Ελ Κααμπί. Αυτό είναι το σχήμα που έχει σκοπό να παρατάξει ο Μεντιλίμπαρ στο ιστορικό ματς που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ένας προπονητής ο οποίος δε θέλει να λέει και πολλά για τις αποφάσεις που έχει πάρει πριν από τον αγώνα. Ουσιαστικά οι περισσότεροι προπονητές είναι έτσι και Βάσκος τεχνικός δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα.

Έτσι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, την οποία παρακολούθησαν ολόκληρη οι δημοσιογράφοι που ήταν στην κερκίδα, ο Μεντιλίμπαρ θέλησε να κάνει και ένα «τρικ» για να μπερδέψει κάπως την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» είχε βάλει με βασικό σχήμα του κέντρου τον Καρβάλιο και τον Τσικίνιο τον είχε στην απέναντι ομάδα. Δηλαδή είχε μαζί Έσε, Ιμπόρα και Καρβάλιο. Ένα σχήμα όμως το οποίο φαντάζει απίθανο να επιβεβαιωθεί και σήμερα στη βασική ενδεκάδα, αλλά ο Τσικίνιο είναι αυτός ο οποίος θα είναι στην τριάδα του κέντρου μαζί με τους Έσε, Ιμπόρα.

The post Ώρα Ελλάδας – Ώρα του Ολυμπιακού: Όλη η Ελλάδα μια ομάδα για να σηκώσει την κούπα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ρωσικά πολεμικά πλοία έφτασαν στη Βενεζουέλα

Καθησυχαστικός ο Άκης Τσελέντης για τους δύο σεισμούς στην Κρήτη: «Κανένας λόγος ανησυχίας»

Τι γίνεται όταν μια πολυβραβευμένη κουζίνα ανοίγει τις πόρτες σε δυο άμπαλους youtuber; Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More