Τουρκία: Γάτα έκανε πλαστική στη μύτη

Η γάτα με το όνομα «Yulaf» χαίρει πλέον άκρας υγείας 

Μια γάτα στην Τουρκία με το όνομα «Yulaf», η οποία είχε δυσκολία στην αναπνοή επειδή τα ρουθούνια της ήταν στενά, τώρα πρέπει να αισθάνεται…περδίκι μετά την επέμβαση στη μύτη.

Ο Ataberk Dursun, που ζει στο Sivas, πήγε στον κτηνίατρο τη γάτα του ονόματι Yulaf, η οποία δεν μπορούσε να αναπνεύσει εύκολα. Μετά τους ελέγχους ελήφθη η απόφαση να γίνει πλαστική επέμβαση μύτης στη γάτα 1,5 ετών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησε ο κτηνίατρος İbrahim Özmen, η γάτα, της οποίας η δομή της μύτης ήταν στενή, υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση και ανέκτησε την υγεία της. Ο Özmen, σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους, είπε ότι επέκτεισαν τις ρινικές οδούς του Yulaf με την επέμβαση.

«Τέτοιες εφαρμογές γίνονται στην κτηνιατρική, όπως και στην ανθρώπινη ιατρική. Φυσικά, οι σκοποί μας είναι διαφορετικοί, εκεί εκτελείται κυρίως για αισθητικούς σκοπούς. Στην περίπτωση των ζώων πραγματοποιείται για ιατρικούς λόγους», ανέφερε κτηνίατρος.

«Αυτή η κατάσταση οφειλόταν στη στενή δομή της μύτης και επεκτείναμε τις ρινικές οδούς με μια επέμβαση. Η κατάστασή του είναι πολύ καλή, έχει κάποιο οίδημα και περιμένουμε να μειωθεί. Αν δεν είχε γίνει αυτή η επέμβαση, θα είχε καρδιακά προβλήματα και κυκλοφορίας μετά από λίγο γιατί ανέπνεε συχνά και βαριά. Η ευαισθησία του στις πνευμονικές λοιμώξεις θα αυξανόταν και θα κουραζόταν εύκολα. Ας ελπίσουμε ότι η ποιότητα ζωής θα είναι καλύτερη από εδώ και πέρα».

?Sivas’ta dar burun yapısı nedeniyle solunum sıkıntısı çeken 1,5 yaşındaki ‘Yulaf’ isimli kedinin operasyonla burun delikleri açıldı. pic.twitter.com/wFPk9NjbmY

— En İyi Haberler (@eniyihaberlerr) May 29, 2024

Πηγή

The post Τουρκία: Γάτα έκανε πλαστική στη μύτη first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More